Business Intelligence

STUDII DE CAZ

HUMANITAS

IMDIA

CERTIFICARI

QlikView Developer Scripting and  Administrations (QDSA) | QlikView Server Administration and Clients (QSAC) | QlikView Layout Designer (QLD)

CONTACT

Structurile manageriale au nevoie de un instrument puternic de masurare, monitorizare si urmarire a proceselor cheie ale afacerii. Pe fondul inaspririi conditiilor concurentiale, managerii sunt nevoiti acum sa rezolve probleme complexe, deseori insuficient de clar definite, cu implicatii in planuri multiple.

Datorita experientei noastre de integrator de solutii şi servicii IT&C, venim in intampinarea clientilor nostri, in primul rand, cu cunostintele si experienta noastra in implementarea si integrarea solutiilor de Business Intelligence, adaptate atat diferitelor industrii, cat si nevoilor managerilor care acţioneaza in aceste zone.

In functie de specificul clientilor si de infrastructura proprie, alegem solutia de BI care sa raspunda cel mai bine nevoilor afacerii Dumneavoastra. Puteti opta fie pentru solutia QlikView, fie pentru solutia Microsoft Business Intelligence. Indiferent de solutia de Business Intelligence aleasa, competentele avansate si referintele ne recomanda ca partener pentru integrarea acestei solutii cu alte solutii utilizate de clienti (ex: tip ERP, SCM, CRM, etc).

Solutiile BI aflate in portofoliul CRESCENDO:

  • QlikView - un pachet complet si puternic de software Business Intelligence si de analiza a datelor

QlikView faciliteaza monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate. Astfel, QlikView este solutia ideala pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vanzari, marketing, aprovizionare si management, finante, resurse umane, productie, administratie publica sau IT. Motorul de analiza QlikView utilizeaza tehnologia originala AQL (Associative Query Logic), care permite conectarea la orice sursa de date (ERP, CRM, Microsoft Excel, loguri, fişiere CSV), reusindu-se astfel unificarea tuturor „insulelor informationale” generate de multimea aplicatiilor folosite in cadrul unei inteprinderi. QlikView ofera tablouri de bord personalizate, rezultatele obţinute putand fi tiparite ca rapoarte, salvate ca PDF-uri, trimise catre Mirosoft Excel sau alte aplicatii Microsoft Office.

  • Microsoft Business Intelligenceajuta la eficientizarea performantelor de business prin facilitarea luarii celor mai bune decizii.

Combinand capacitatea de analiza a datelor conferita de Microsoft SQL Server si Microsoft Windows Server System cu puterea si simplitatea pe care le aduce Microsoft Office System, organizatiile beneficiaza de solutii complete si eficiente. Companiile au flexibilitatea de a alege dintr-o varie larga de instrumente si aplicatii. CRESCENDO, in calitate de Microsoft Partner Network, are competente dovedite in implementarea de solutii avand la baza Microsoft Business Intelligence. Experienta de integrator de solutii si servicii IT&C, cunoasterea specificului industriilor in care activeaza, know-how-ul de BI si referintele sunt doar o parte din diferentiatorii CRESCENDO.

Beneficii:

  • Permite gestiunea eficienta a riscurilor – Plus-valoarea adusa managerilor prin utilizarea unei solutii de Business Intelligence este data de monitorizarea si gestiunea riscurilor care pot ameninta realizarea obiectivelor strategice ale organizatiei, precum si de posibilitatea inlaturarii pierderilor financiare prin cunoasterea factorilor care le genereaza.
  • Detine o arhitectura unica pentru analiza, aplicatii si raportare – Prin controlul atent al drepturilor utilizatorilor, organizatiile pot pune la dispozitie analize ad-hoc pentru oamenii-cheie, rapoarte tiparite pentru utilizatorii de la distanta, “dashboard metrics” pentru managerii executivi si aplicatii analitice pentru managerii de nivel ierarhic mijlociu.
  • Integreaza toate datele pentru analiza – Solutiile de BI integreaza toate datele pentru analiza, de la datele relationale standard, exporturile de text, datele Microsoft Excel, pana la fluxurile XML. Indiferent daca datele sunt stocate in data warehouse sau in sisteme operationale, ele sunt permanent disponibile pentru utilizare in aplicatiile BI.
  • Presupune un TCO scazut – Nu sunt necesare investitii mari in hardware, training-ul pentru utilizatori este extrem de scurt iar toate acestea dau un TCO foarte mic, care se recupereaza de obicei in primele luni de utilizare.
  • Este usor de utilizat – Utilizatorii finali pot folosi aplicatiile BI in cateva minute, ceea ce are drept rezultat o exploatare rapida si costuri reduse.