CONTACT

Corporate Social Reponsability

In centrul sustenabilitatii activitatii noastre se afla dorinta de a realiza un echilibru intre cerintele economice, de mediu si sociale ale lumii zilelor noastre, fara a compromite sansele generatiilor viitoare. Credem cu tarie ca, impreuna cu societatea civila, putem crea un mediu social si de business corect.

Cativa dintre partenerii nostri in proiectele de responsabilitate sociala:

Sense International (Romania)

Sense International (Romania) este o organizație non-guvernamentala romaneasca, infiintata in anul 2001. Misiunea Sense International (Romania) este de a lucra in parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, familiile acestora, personalul de ingrijire si specialisti, pentru a avea certitudinea ca toti acestia au acces la consiliere, oportunitati si sprijin. Organizatia lucreaza cu si pentru persoanele cu surdocecitate si deficiente senzoriale multiple din Romania. In 2015, CRESCENDO sprijina organizatia in eforturile pe care le depune.

ASCHF-R (Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic)

ASCHF-R isi asuma ca viziune pentru beneficiarii sai: ”O lume in care copiii si tinerii cu dizabilitati fizice sau asociate isi valorifica potentialul si sunt membri cu drepturi depline ai societatii”.

Inca din anul 1990, prin proiectele si programele derulate, ASCHF-R a contribuit constant la promovarea drepturilor si imaginii copiilor si tinerilor cu dizabilitati, influentarea cadrului legislativ in vederea crearii de sanse egale, impulsionarea institutiilor specializate in vederea accesibilizarii spatiului public. Din 2006, CRESCENDO este unul dintre partenerii principali ai asociatiei.

Junior Achievement Romania

Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit fondata in anul 1993, parte a Junior Achievement Worldwide® SUA si Junior Achievement – Young Enterprise Europa. Misiunea organizatiei este sa inspire si sa pregateasca tanara generatie pentru a reusi in economia de piata.

In 2009, CRESCENDO a sponsorizat fundatia in vederea desfasurarii, in perioada ianuarie-iunie 2010, a unor activitati cu caracter educativ constand in implementarea in cinci clase din cinci licee din Bucuresti, a programului de educatie antreprenoriala „COMPANIA”.

In scopul de a oferi elevilor o imagine reala despre comunitatea de afaceri si a locurilor de munca, CRESCENDO s-a alaturat, in ultimii 5 ani, programului Job Shadow Day – un program international Junior Achievement Romania, prin care tinerii se familiarizeaza cu piata locurilor de munca, petrecand cateva ore in “umbra” unui parinte sau angajat din domeniul dorit. In 2015, programul a ajuns la a XIII-a editie in Romania, fiind urmat de peste 20.000 de elevi din toata tara, cu sprijinul comunitatilor educationale si de afaceri locale.

RoNetAcad

RoNetAcad este Asociatia Academiilor Cisco din Romania si are ca principale obiective:

Promovarea la nivel national a programului Cisco si a Academiilor existente;

  • Sprijinirea absolventilor programului in perspectiva obtinerii unui loc de munca in industrie.

CRESCENDO s-a alaturat in 2007 si 2008 programului Cisco Net Ready, program care faciliteaza tinerilor relatia intre mediul academic si cel de business, sustine financiar studentii pentru certificarea CCNA si ofera oportunitati de cariera in cadrul companiilor partenere Cisco.

UNITER

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER – este o organizatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit, constituita prin asocierea libera a creatorilor din domeniul teatrului.

Suntem constienti de importanta crearii unui mediu cultural mai bun pentru societatea in care traim. De aceea, in aprilie 2006, CRESCENDO a fost partener sponsor la Festivitatea Premiilor UNITER, eveniment care acorda merite si recunoastere creatiilor teatrale ale anului anterior.

Asociatia Mia’s Children

Privindu-l pe fiecare Copil, poti descoperi Povestea, pentru ca fiecare Copil are o poveste, fiecare Copil este Povestea insasi.

Asociatia Mia’s Children ajuta copiii ai caror parinti se confrunta cu dificultati financiare, sociale si/sau psihologice. Prin munca sa, cu copii si pentru copii, Asociatia doreste sa previna abandonul copiilor de catre parinti. Telul Asociatiei Mia’s Children este de a da acestor copii posibilitatea unui viitor mai bun.

In 2010 ne-am alaturat efoturilor asociatiei Mia’s Children. Impreuna, le-am daruit un zambet!