CONTACT

Enterprise Resource Planning

CERTIFICARI

QAD Certified Professional in QAD Enterprise Applications – Customization 2012 for Enterprise Edition

STUDII DE CAZ

IMDIA

ELITE

OVERSEAS

TUBORG

Prin QAD Enterprise Applications Standard Edition, suita completa si integrata de solutii software, beneficiati de o solutie de optimizare a resurselor companiei (ERP) ce poate limita efectele crizei, prin utilizarea informatiilor critice pentru companie. Zi de zi, principalele companii de productie din lume se bazeaza pe solutiile QAD pentru a-si desfasura operatiunile la nivel mondial.

Suita a fost conceputa cu functionalitati specifice, menite sa imbunatateasca vizibilitatea intr-o gama larga de procese de aprovizionare si productie, din mai multe ramuri industriale si, permite controlul tuturor aspectelor afacerilor, cu mai multa usurinta decat in cazul altor solutii software. Solutiile QAD se integreaza perfect cu MicrosoftA® Office si cu aplicatii de tip CRM, SCM, BI oferind simplitate in utilizare, necesara pentru asigurarea productivitatii de varf.

CRESCENDO, distribuitor Autorizat QAD Inc. in Romania si Republica Moldova, a dezvoltat solutii personalizate, a implementat si asigurat asistenta tehnica si suport pentru peste 40 de organizatii din Romania si tarile CEEMA.

In cei peste 20 ani de implementari, ne-am format o echipa de consultanti, certificati pentru a alinia best practice-urile internationale la cerintele actuale ale sectorului de productie si distributie din Romania.

Prin aplicatiile pentru intreprinderi de la QAD,  disponibile in grupe de module, va oferim numeroase caracteristici valoroase, printre care:

  • Simplitate in utilizare – Aplicatiile pentru intreprinderi de la QAD se utilizeaza cu usurinta, se implementeaza rapid si se invata in mod intuitiv de catre utilizatori. Fluxul de lucru flexibil si automatizarea sporesc eficienta companiilor.
  • Standardizarea proceselor – QAD ofera un set de harti de proces bazate pe cele mai bune practici in domeniu, ce pot fi modificate pentru a se adapta proceselor in schimbare ale fiecarei companii. Echipa CRESCENDO, stabila si cu o vasta experienta, si-a dovedit competenta in analiza de business si in modelarea corespunzatoare a aplicatiei.
  • Guvernanta, risc si conformitate – Aplicatiile pentru intreprinderi de la QAD sunt traduse in limba romana si indeplinesc cerintele de conformitate cu cerintele legislative si de afaceri din Romania. Totodata, incorporeaza standarde recunoscute in industrie.
  • Platforma globala – CRESCENDO, prin intermediul solutiilor QAD ofera o combinatie de aplicatii software, tehnologii si servicii ce pot fi implementate in intreaga lume.
  • Independenta in implementare – Aplicatiile pentru Intreprinderi de la QAD sunt disponibile in urmatoarele regimuri:

- Software ca si serviciu (on-demand), prin plata unui abonament lunar clientul poate accesa aplicatiile de la distanta, fara a investi in infrastructura IT;

- Aplicatii software standard (on-premise), alcatuite din suite de aplicatii de baza si/sau aplicatii software ce dezvolta anumite procese specifice unei anumite industrii sau activitati;

- Aplicatii software customizate (on-appliance), ce sunt adaugate solutiilor software de baza, pentru a raspunde cerintelor unice de IT si de afaceri ale fiecarei companii.

  • Implementare rapida – QAD a dezvoltat o metodologie proprie ce garanteaza rapiditatea si eficienta implementarii si upgrade-ului la o noua versiune.
  • Integrabilitate – CRESCENDO integreaza solutia QAD Enterprise Applications 2009 cu pachetul Microsoft Office si cu alte solutii de tip colaborativ. In plus, sistemul se integreaza cu aplicatii de tip CRM, SCM, BI pentru ca managerii sa beneficieze de rapoarte complete, in timp real.
  • Evolutia produsului – Pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale companiilor, QAD continua sa dezvolte aplicatiile pentru intreprinderi.