Hewlett Packard

ACREDITARI HP

(ASE) | (AIS) | (ASC) | (APC) | (MASE) | (APS) | (CSA) | (CSE)

CONTACT

Parteneriatul cu HEWLETT PACKARD, cea mai mare companie de tehnologie din lume, dateaza de mai mult de un deceniu, timp in care echipa CRESCENDO a acumulat o experienta vasta, greu de egalat, in implementarea solutiilor hardware si software HP.

In calitate de HP Partner First Silver, detinem experienta si certificarile necesare pentru a va asigura accesul la cea mai avansata tehnologie si o recuperare a investitiei pe termen lung clara. Pe parcursul anilor, am dezvoltat o relatie de lucru foarte buna cu HP, pentru ca Dvs. sa beneficiati de solutia perfecta, conform cererii Dvs. si la pretul corect.

Cunostintele specialistilor nostri le permit sa conceapa si sa implementeze solutii adaptabile pentru a raspunde nevoilor companiilor ce activeaza in industrii diferite, iar Dvs. beneficiati de planificare, dezvoltare, intretinere si asistenta de inalta calitate sustinute de produsele si solutiile HP de clasa mondiala.

Prin capabilitatile trasferabile de la o solutie la alta si experienta acumulata in timp, inginerii si consultantii nostri acopera gama larga a portofoliului HP Hardware si HP Software, in verticale precum Industrie, Servicii Financiare, Telecom, Utilitati,  Institutii publice.

Specializarile HP Hardware obtinute de echipa noastra, sunt o dovada in plus ca echipa noastra detine un inalt nivel de expertiza. Totodata, ne pozitioneaza ca unul dintre cei cei mai pregatiti si mai calificati parteneri comerciali pentru a vinde si a asigura garantia marca HP si alte servicii, inclusiv serviciile din pachetul HP Care.

In plus, prin intrarea in programul HP – Service Intergrator (SVI), cel mai inalt nivel de colaborare dintre HP si parteneri, ce se adreseaza numai acelor parteneri care au competente dovedite si capabilitatea de a oferi servicii de suport pentru produsele software HP, va garantam ca detinem competentele, infrastructura si profesionalismul pentru a livra solutiile software HP in concordanta cu cerintele Dvs. de afaceri.

Astfel, Dvs. aveti acces la un portofoliu complet de solutii si servicii HP.