Parteneriate

CRESCENDO este abilitata de catre APC sa ofere solutii complete de protectie impotriva caderilor si fluctuatiilor de tensiune in alimentarea computerelor cu energie electrica, principala cauza a pierderilor de date, a caderilor hardware si a timpului de nefunctionare al echipamentelor IT.

Citeste mai mult

Prin parteneriatul cu ArcSight, companie a Hewlett-Packard si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate SIEM (Security Information & Event Management), echipa CRESCENDO este abilitata sa ofere intreaga gama de servicii, prin care asigura o abordare holistica pentru securizarea retelelor, aplicatiilor si datelor companiei Dvs.

Citeste mai mult

Echipa CRESCENDO detine capabilitatile necesare pentru constructia de infrastructuri de comunicatii adaptate cerintelor fiecarui client. Proiectele companiei acopera comunicatii integrate (date, voce, video) in retele WAN, integrarea sistemului de comunicatii la nivel metropolitan sau national, VoIP si telefonie IP, proiectarea si implementarea de solutii wireless.

Citeste mai mult

Prin statutul Citrix Silver Solution Advisor detinem certificarile si avem experienta necesara, validata in proiecte finalizate cu succes, pentru a furniza servicii de consultanta, design, licentiere, implementare si suport pentru solutiile Citrix XenDesktop (virtualizarea statiilor de lucru) si XenApp (virtualizarea aplicatiilor). In plus, suntem primul partener V-Alliance din Romania.

Citeste mai mult

Suntem primii parteneri din Romania autorizati de Cloudfinder – lider in Europa pentru solutiile de backup a datelor disponibile in cloud. Solutiile Cloudfinder ofera un inalt nivel de securitate si fiabilitate, accesibile printr-o interfata simpla de internet pentru cautare si restaurare.

Citeste mai mult

Echipa noastra este certificata pentru implementarea intregului portofoliu de solutii de stocare EMC (Storage Area Network, Network Attached Storage, Content Addressed Storage) si pentru asigurerea serviciilor de suport aferente, conform unui SLA agreat.

Citeste mai mult

Parteneriatul dintre Hewlett Packard si CRESCENDO are vechime de lunga durata si se bazeaza pe multi ani de relatii de afaceri si colaborare de succes. CRESCENDO este Partener Preferred de tip “Gold”, cu certificari si capabilitati dovedite intr-o serie intreaga de proiecte complexe hardware si software.

Citeste mai mult

Acest parteneriat vine sa intareasca pozitia Crescendo de furnizor IT&C experimentat in implemenatarea si integrarea solutiilor ce au la baza tehnologiile HP si Microsoft. Ca parte a aliantei globale  HP /Microsoft, Frontline Partnership asigura ca produsele si solutiile celor doua corporatii lucreaza impreuna inca din faza de proiectare si inginerie tehnologica.


Statutul de Microsoft Partner Network, certificarile obtinute, impreuna cu referintele clientilor, aflate si pe site-ul companiei Microsoft, includ CRESCENDO pe lista celor mai experimentati parteneri Microsoft. Astfel, in calitate de client CRESCENDO, aveti garantia calitatii solutiilor si serviciilor oferite.

Citeste mai mult

Prin statutul de Authorized Reseller, oferim clientilor nostri solutii de securitate bazate pe tehnologia Karspersky, prin care dumneavoastra va protejati compania de virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Echipa noastra este certificata pentru a va oferi servicii de implementare, configurare si asistenta tehnica pe perioada valabilitatii licentelor.


Prin partneriatul cu ORACLE (NASDAQ: ORCL), furnizor global de software si sisteme hardware pentru business (afaceri), furnizam clientilor nostri o gama completa de solutii ce aduc valoare business-ului lor. La solutiile recunoscute ca valoare ale partenerului nostru, specialistii nostri, certificati ORACLE, adauga capabilitatile lor de analiza si consultanta, competenta si servicii de standard inalt.


Prin statutul Authorized Reseller cu specializare Unified Communications, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutiile Polycom de teleprezenta, audio si videoconferinte.

Citeste mai mult

Oferim gama completa de produse si servicii Progress Software Corporation, unul dintre liderii actuali in domeniul software-ului, tehnologiilor si serviciilor pentru dezvoltarea de solutii software destinate lumii afacerilor, pe toate tipurile de platforme. Produsele Progress includ: servere de aplicatii, baze de date, unelte de dezvoltare si management de aplicatii pentru Internet/Web, extranet si intranet.

Citeste mai mult

Suntem unicul Distribuitor Autorizat in Romania si Republica Moldova al companiei americane QAD, specializata in aplicatii software pentru planificarea resurselor companiilor ce activeaza in industrii precum: auto, bunuri de larg consum, alimente si bauturi, electronice, productie industriala si distributie.

Citeste mai mult

Prin statutul de Symantec Silver Partner, precum si competentele detinute de echipa tehnica si de vanzari, CRESCENDO detine capabilitatile necesare pentru a oferi companiilor solutii de securitate si protectia datelor: email/website/datacenter/antivirus/anti-spyware, precum si solutii de criptare.

Citeste mai mult

Crescendo este prima companie din Romania acreditata cu statutul “VBlock Qualified Partner” de catre alianta VCE  – The Virtual Computing Environment Company,  alianta formata de catre Cisco si EMC, cu investitii din partea VMWare si Intel.

Citeste mai mult

Prin parteneriatul cu Veeam Software, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de solutii pentru management si protectie a datelor in medii virtuale, si in calitate de integrator IT&C, asiguram intreaga gama de solutii si servicii prin care Dvs. maximizati investitia realizata in mediile virtuale – indiferent daca au la baza tehnologiile VMware sau Hyper-V.

Citeste mai mult

Prin statutul Veritas Silver Partner, precum si competentele detinute de echipa CRESCENDO, detinem capabilitatile necesare pentru a oferi companiilor de toate dimensiunile solutii de backup, arhivare si recuperare, business continuity, software-defined storage, information governance, precum si dispozitive integrate de tip appliance.

Citeste mai mult

Prin statutul de Vmware Enterprise Solution Provider, echipa noastra este acreditata si detine expertiza necesara pentru a  proiecta, implementa si oferi suport pentru solutiile bazate pe tehnologia de virtualizare Vmware.

Citeste mai mult

Prin parteneriatul cu ZOOM International oferim clientilor nostri solutii de inregistrare a apelurilor, perfect integrabile cu mediile de comunicatii unificate bazate pe telefonia IP. Avand caracteristici complete si de calitate, la preturi accesibile, clientii nostri beneficiaza de informatii critice de business pentru a sprijini procesul decizional al organizatiei.

Citeste mai mult