Referinte

In orice domeniu activati, reusita implementarii si adoptarii unei solutii IT&C depinde in mare masura  de experienta partenerului de implementare.

De aceea, in procesul de decizie privind achizitia unei solutii IT&C, este importanta verificarea referintelor furnizorului. in majoritatea cazurilor, aceste referinte s-au aflat intre primele elemente care au contribuit la luarea deciziei finale. De-a lungul timpului, referintele au crescut in importanta pentru ca ceea ce conteaza sunt beneficiile obtinute in urma implementarii unei solutii. Despre beneficii, cel mai bine vorbesc utilizatorii solutiei respective.

Cu o vechime de peste 17 ani pe piata romaneasca si avand la baza experienta de integrator specializat in anumite domenii, referintele noastre provin din industrii precum: Energie, Educatie, Financiar – bancar, Imobiliare, Industria alimentara, Industria grea, Organizatii publice si guvernamentale, Pharma, Servicii , Telecomunicatii, Utilitati.

Alegeti pe oricare dintre clientii din lista noastra de referinte. Suntem convinsi ca ati ales clientul care ne poate promova cel mai bine, mai bine chiar decat o putem face noi.