CONTACT

Servicii

In calitate de client CRESCENDO, beneficiati de serviciile noastre, indiferent de solutia sau solutiile IT&C alese.

In functie de necesitatile specifice pe care le aveti, va oferim servicii de baza, specifice solutiilor alese, precum si servicii de integrare, outsourcing (externalizare), contact center si management de proiect. Expertiza valoroasa pe care am dobandit-o prin imbinarea serviciilor specifice fiecareia dintre competentele noastre si pe care am validat-o in proiecte integrate, ne permite sa asiguram pentru dumneavoastra, clientii nostri, o serie intreaga de servicii complexe.

Datorita competentelor noastre mereu innoite, transferabile de la o solutie sau tehnologie la alta, putem sa satisfacem complet cerintele clientilor din orice industrie, tratand unitar si simultan intreaga infrastructura IT&C. Aceste competente reprezinta structura de rezistenta a oricarui sistem pe care il realizam pentru clientii nostri.

Prin echipele noastre punem la dispozitia Dvs.:

  • consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii IT&C (identificarea problemei si definirea scenariilor de solutie)
  • testarea si validarea solutiilor
  • dimensionarea, implementarea si dezvoltarea acestora
  • integrarea lor cu celelalte elemente de aplicatii si infrastructura IT existente
  • instruirea, suportul tehnic si mentenanta
  • optimizarea solutiilor implementate

Cu noi, beneficiati de servicii integrate in fiecare etapa. Lucram cu Dumneavoastra si va oferim solutii variate pentru intreaga durata de viata a produsului si/sau solutiei alese. Astfel, veti putea obtine maximum de castig din investitia pe care o faceti intr-o solutie IT&C.