Contact Presa

Paula Iliescu | Tel: (+40) 21 211 18 58 / 60

Abonare Newsletter Crescendo

 

Stiri

21 Mar
2017

Crescendo a primit premiul „Converged Solution of The Year” din partea DellEMC

Bucuresti, 9 martie 2017. Joi, 9 martie 2017, în cadrul galei DellEMC Partners Awards, ce a avut loc la Palatul Bragadiru din Bucuresti, Crescendo a primit cu bucurie premiul pentru „Converged Solution of The Year”. Evenimentul s-a desfasurat sub sloganul “Shaping the future now” si a reunit aproximativ 150 de persoane, printre care reprezentanţi din [...]

Din categoria: Comunicate de Presa

14 Jun
2016

Companiile din Romania au investit in securitate cibernetica cu 10% mai mult decat anul trecut

“Securitatea este unul dintre pilonii de baza ai unei afaceri, fara de care evolutia tehnologica nu este posibila in termeni de protectie si siguranta a datelor. De aceea, este o parte importanta a strategiei noastre axate pe cloud, alaturi de ceilalti piloni strategici: Mobility | IoT | BI si Software Integration. Punem accent pe evolutia tehnologica, sustinand inovatia, in termeni de creativitate, agilitate si flexibilitate. Doar astfel putem aduce valoare afacerilor clientilor nostri. Pana la sfarsitul anului, compania noastra isi propune sa creasca business-ul in solutii de securitate cu 30%”, declara Marius Tulea, Director General, CRESCENDO.

Din categoria: Comunicate de Presa

7 Jun
2016

Securitatea informatiilor, mai mult decat INFOSEC

„Securitatea informatiilor intr-o organizatie inseamna mai mult decat securitatea informatica (simple setari de sisteme tehnice, programe antivirus si firewall); inseamna evaluarea situatiei si luarea unor decizii corecte, pe baza…”, sustine Constantin Caliman, Chief Security Officer, CRESCENDO.

Din categoria: Aparitii Mass-Media, Club IT&C

31 May
2016

Securitatea informatiilor, prioritatea decidentilor de business

Securitatea informationala si componenta ei cibernetica nu sunt doar o provocare tehnica, ci mai ales una de business, care are implicaţii financiare, juridice si reputationale. Actionarii si managerii companiilor din Romania trebuie sa fie constienti de riscurile atacurilor cibernetice, care pot afecta sanatatea afacerilor lor, precum si de importanta unei strategii de securitate la nivel de companie. Pentru tine securitatea este o prioritate de business?

Din categoria: Aparitii Mass-Media, Ziarul Financiar

18 May
2016

CRESCENDO isi consolideaza statutul de partener de incredere al clientilor si partenerilor sai, prin dobandirea certificarii Cisco GOLD

Această desemnare certifică experiența dobândită în promovarea, proiectarea și implementarea celor mai noi soluții bazate pe tehnologiile Cisco, integrate în experiența și competențele complementare acumulate pe parcursul a 23 de ani de activitate în domeniu.

Din categoria: Comunicate de Presa