Contact Presa

Paula Iliescu | Tel: (+40) 21 211 18 58 / 60

Abonare Newsletter Crescendo

 


Aparitii Mass Media

7 Jun
2016

Securitatea informatiilor, mai mult decat INFOSEC

„Securitatea informatiilor intr-o organizatie inseamna mai mult decat securitatea informatica (simple setari de sisteme tehnice, programe antivirus si firewall); inseamna evaluarea situatiei si luarea unor decizii corecte, pe baza…”, sustine Constantin Caliman, Chief Security Officer, CRESCENDO.

Din categoria: Aparitii Mass-Media, Club IT&C

31 May
2016

Securitatea informatiilor, prioritatea decidentilor de business

Securitatea informationala si componenta ei cibernetica nu sunt doar o provocare tehnica, ci mai ales una de business, care are implicaţii financiare, juridice si reputationale. Actionarii si managerii companiilor din Romania trebuie sa fie constienti de riscurile atacurilor cibernetice, care pot afecta sanatatea afacerilor lor, precum si de importanta unei strategii de securitate la nivel de companie. Pentru tine securitatea este o prioritate de business?

Din categoria: Aparitii Mass-Media, Ziarul Financiar

16 Jan
2015

Articol: Importanta securitatii informatiei in organizatii

Schimbarile de paradigma si evolutia ulterioara a tehnologiilor au adus concepte noi precum: securitatea fara frontiere, cloud computing, big data, mobilitate etc…Autor: Constantin Caliman, Product Manager & Chief Security Officer, IT Infrastructure Solutions Business Unit, CRESCENDO

Din categoria: Aparitii Mass-Media, Club IT&C

20 Mar
2014

Directorul de IT al Centrofarm: In farma, fara analiza zilnica a datelor nu se mai poate

Dumi­trescu nu a oferit detalii despre costul acestui proiect, adaugand doar ca implementarea a fost realizata de un partener al Microsoft – compania Crescendo (cu o echi­pa de patru oameni) – impreuna cu doi din cei trei membri ai echipei de IT a Centrofarm.

Din categoria: Aparitii Mass-Media, ZF

20 Nov
2013

CRESCENDO participa in calitate de partener Silver la BPM Eastern Europe Summit 2013!

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anunta participarea in calitate de partener Silver la BPM Eastern Europe Summit 2013 – cel mai mare eveniment de Business Process Management din Europa de Est.

Din categoria: Agora, Aparitii Mass-Media