Securitatea este businessul tau!

Eveniment despre importanța securității cibernetice pentru top managerii din Romania

Securitatea nu este doar o provocare tehnică, ci una de business, care are implicații financiare, juridice și reputaționale. Managerii companiilor din România trebuie să fie conștienți de riscurile atacurilor informatice, care pot afecta sănătatea afacerilor lor și de importanța unei strategii de securitate la nivel de companie. Pentru ca securitatea businessului să fie completă, ea trebuie integrată la nivelul tuturor departamentelor, nemaifiind o responsabilitate exclusivă a departamentului de IT.

Crescendo, furnizor de soluții IT&C cu o experință în domeniu de peste 23 de ani, a obținut recent statutul de partener Cisco GOLD ca rezultat al eforturilor și investițiilor continue în tehnologie și inovație.

De aceea, pe 16 Iunie, începând cu ora 9.30, specialiștii Crescendo alături de alți experți în domeniul securității cibernetice vor discuta despre importanța securității pentru creșterea și dezvoltarea business-ului, precum și necesitatea implicării managementului în securizarea acestuia.

De ce să participi la acest eveniment:

 • Vei descoperi cum securitatea susține creșterea performanței businessului
 • Vei învăța cum să faceți față amenințărilor informatice
 • Vei afla ultimele noutăți despre serviciile de securitate CISCO
 • Vei înțelege necesitatea implicării managementului în securizarea business-ului
 • Business Networking - Ai posibilitatea de a interacționa cu profesioniști

Înscrie-te la Eveniment

Agenda

 • 09.30 - 10.00 – Înregistrare invitați & Welcome Coffee
 • 10.00 - 10.20 – Intro – Dan Gavojdea, Business Development Manager, Cisco & Filip Zgubea, Sales Manager, Crescendo
 • 10.20 - 10.40 – „Studii de caz in Cybersecurity ale Federal Bureau of Investigation” – Paul J. Vitchock, Assistant Legal Attaché, Ambasada Statelor Unite la Bucuresti – Specialist Federal Bureau of Investigation
 • 10.40 - 11.00 – “Statistici, amenințări și tendințe privind securitatea spațiului cibernetic național” Speaker: Cătălin Pătrașcu, Șef Serviciu Securitate Informatică și Monitorizare, Centrul de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO
 • 11.00 - 11.15 – Coffee break
 • 11.15 - 12.00 – “Siguranța businessului. Securitatea susține businessul” - Speaker: Cosmin Marcu - IT&C Solution Architect Crescendo
 • 12.00 - 12.20 – “There’s never been a better time to rethink your security” - Speaker: Dan Gavojdea - Business Development Manager, Cisco
 • 12.20 - 13.00 – Lunch & Business Networking

Speakeri

Cosmin Marcu

Cosmin Marcu
IT&C Solution Architect,
Crescendo

Cosmin Marcu este specialist CCIE, certificat la cel mai inalt nivel in tehnologiile Cisco. El are o experință de peste 10 ani în design-ul soluțiilor de rețea, aplicând cu succes cunoștințele și expertiza sa în dezvoltarea unor soluții rapide, în concordanță cu cele mai bune practici din industrie. Pasionat de noile tehnologii, Cosmin aduce valoare adăugată businessului clienților Crescendo.

Dan Gavojdea

Dan Gavojdea
Business Development Manager,
Cisco

Dan Gavojdea a absolvit Cisco Networking Academy în 2010. Cu o experiență de peste 7 ani ca Business Development Manager în cadrul Cisco, aceasta a devenit un model datorită abilității sale de a rezolva chiar și cele mai dificile cerințe ale clienților. A urmat cursurile de CISSP, CCNA, CCDA avand un Master la Fac. de Cibernetica.

Cătălin Pătrașcu

Cătălin Pătrașcu
Șef Serviciu Securitate Informatică și Monitorizare
CERT-RO

Cătălin Pătrașcu este expert în securitate cibernetică, având o experiență de peste 10 ani. Ocupă poziția de Șef Serviciu Securitate Informatică și Monitorizare la CERT-RO din 2012, unde a coordonat cu succes numeroase exerciții informatice și proiecte tehnice.