CONTACT

Aplicatii de business

In vremuri de criza sau de expansiune economica, strategiile de business pentru o creştere sustenabila trebuie sa se bazeze pe implementarea de soluţii de business practice pentru zona de activitate specifica companiei. Managerii care vor fructifica avantajele oferite de aceste sisteme, inţelegand ca sistemele ERP nu sunt simple aplicaţii de contabilitate si gestiune, ca sistemele CRM nu sunt simple liste de clienţi, iar aplicaţiile de tip BI nu emit doar rapoarte operationale, vor fi cei din statistica de peste cativa ani care au reuşit sa dezvolte afaceri de succes.

Portofoliul nostru de competente acopera:


Business Intelligence

Informatii sintetice pentru top management. Prin solutiile de Business Intelligence, beneficiati de monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, astfel incat sa luati decizii fundamentate, in timp real.

Customer Relationship Management

Viziune unitara asupra clientului. Cu Microsoft Dynamics CRM detineti toate instrumentele necesare pentru a crea si mentine o imagine completa, de 360 de grade, asupra tuturor interactiunilor cu clientii, de la primul contact pana la efectuarea tranzactiei si servicii post vanzare.

CRESCENDO Apps

iPlanner: Intelligent Planning for Intelligent Organizations – Administrati inteligent resursele organizatiei si automatizati procesele pentru a creste productivitatea si a reduce costurile.

xActiM: Solutie pentru managementul proiectelor, activitatilor si resurselor implicate, din punct de vedere timp si bugete

Enterprise Resource Planning

Viziune unitara asupra resurselor organizatiei. Prin QAD Enterprise Applications, beneficiati de o solutie de optimizare a resurselor inteprinderii ce poate limita efectele crizei, prin utilizarea informatiilor critice pentru companie.