Compania in cifre - CRESCENDO - Business Change Enabler
16196
page-template-default,page,page-id-16196,page-child,parent-pageid-16192,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Compania in cifre

CRESCENDO IN CIFRE

Furnizam aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care dumneavoastra, clientii nostri, obtineti maximum de castig din informatiile de afaceri.

 

Avand capital 100% romanesc, am pornit la drum ca furnizor de hardware si software. Am adaugat, an de an, prin parteneriatele cu firme de renume mondial, tot mai multe solutii IT&C. Din pozitia de furnizor, expert pe cateva solutii, am inceput treptat sa integram sisteme informatice complexe, bazate atat pe solutiile proprii, cat si pe cele ale altor furnizori.

 

In ceea ce priveste cifra de afaceri CRESCENDO din ultimii 5 ani, aceasta a urmat situatia pietei IT&C la nivel general, cresterile si scaderile acesteia influentand si afacerile CRESCENDO.

CIFRA DE AFACERI
ANUL 2016 - 11.2 MIL EURO0%
ANUL 2015 - 12.1 MIL EURO0%
ANUL 2014 - 14.5 MIL EURO0%
ANUL 2013 - 11 MIL EURO0%
ANUL 2012 - 12 MIL EURO0%

NUMAR MEDIU DE ANGAJATI

ANUL 2016 - 83 ANGAJATI0%
ANUL 2015 - 75 ANGAJATI0%
ANUL 2014 - 74 ANGAJATI0%
ANUL 2013 - 83 ANGAJATI0%
ANUL 2012 - 94 ANGAJATI0%

Obiectivul nostru major este sa oferim organizatiilor un punct unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Cheia succesului nostru sunt oamenii, in care investim constant pentru a le permite dezvoltarea unei cariere pe termen lung si, de asemenea, mentinerea la un nivel ridicat al performantelor. Toate acestea, intr-un mediu prietenos, cu “usi deschise” catre oricare manager din companie.

 

Experienta indelungata pe care am acumulat-o in implementarea de solutii specifice IT&C asigura profesionistilor nostri competente transferabile, care aduc un plus de calitate sistemelor construite, indiferent de provenienta componentelor. Aceste competente reprezinta structura de rezistenta, beneficiul oricarui sistem pe care il realizam pentru clientii nostri. Suntem o echipa de profesionisti, certificati de partenerii IT&C de renume mondial si am acumulat peste 25 de ani de experienta pe piata din Romania.

EVOLUTIA COMPANIEI

1993

Ia fiinta firma CRESCENDO International, cu capital integral romanesc si patru actionari

Firma a pornit la drum ca furnizor de hardware si software, insa an de an s-au adaugat alte si alte parteneriate cu firme de renume mondial, tot mai multe solutii IT&C. Expertii IT&C ce formeaza echipa companiei au acumulat o experienta valoroasa, adaptand la cerintele specifice romanesti solutiile verificate ale partenerilor IT&C de succes mondial, in aceasta constand, de altfel, unul dintre beneficiile de baza pentru clienti.

2003

CRESCENDO se redefineste ca fiind “Casa de Solutii IT&C”

CRESCENDO isi extinde in permanenta gama serviciilor, punand accent pe cele cu valoare adaugata si Outsourcing. Clientii Casei de solutii CRESCENDO beneficiaza de solutii moderne, validate la nivel international, datorita parteneriatelor cu lideri mondiali din industria IT&C. Aceste parteneriate constituie fundatia pe care sunt construite solutiile informatice si de comunicatii adaptate cerintelor specifice ale fiecarui client.

2006

A reprezentat o schimbare controlata a structurii de organizare interna a companiei si a structurii veniturilor in totalul unei cifre de afaceri

La cererea sporita de servicii a clientilor sai, Casa de solutii CRESCENDO a raspuns, in anul 2006, printr-o focalizare pe valoarea adaugata, printr-o restructurare a propriei activitati. Astfel, CRESCENDO si-a dedus ca pondere vanzarile de “marfuri” (echipamente) si a renuntat la activitatile cu marje scazute de profitabilitate. in 2006, CRESCENDO a abordat segmente noi de activitate, solutii si servicii noi, marindu-si, ca volum, si activitatea de dezvoltare software. Ponderea cumulata a solutiilor software si serviciilor a ajuns la peste 2/3 din totalul activitatii, generand o crestere a indicatorilor de eficienta, pentru o dezvoltare stabila si mai rapida, in beneficiul clientilor.

2009

CRESCENDO este recunoscuta ca fiind una dintre principalele companii de solutii si servicii integrate IT&C

In studiile independente, intreprinse de catre IDC si Ziarul Financiar, casa de solutii CRESCENDO este inclusa pe lista celor mai importanti furnizori de servicii si solutii integrate IT&C din Romania. CRESCENDO devine unul dintre primii furniziori de solutii si servicii IT&C care, prin obtinerea certificarii Sistemului de Management al Securitatii Informatiei, garanteaza cliențiilor si partenerilor sai ca informatiile cu care opereaza compania sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, accesului neautorizat si a altor riscuri specifice.

2013

In 20 de ani de activitate, numaram:

Peste 250 de clienti; peste o mie de proiecte; parteneriate cu mai mult de 30 de companii internationale; serviciile cu valoare adaugata au depasit 40% din totalul veniturilor.

2017

Focus pe servicii

Activitatea Crescendo Interna­tional se imparte in patru linii de business – software, comunicatii, solutii de calcul (computing) si platforme colaborative. Dintre acestea, cele mai mari ponderi in cifra de afaceri o au liniile de business de comunicatii de solutii de calcul. O alta componenta importanta pentru noi acest an este cea de repozitionare si refresh de brand.