Despre noi - CRESCENDO integrator de solutii si servicii IT&C
16194
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16194,page-child,parent-pageid-16192,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Despre noi

CRESCENDO utilizeaza puterea tehnologiei pentru a accelera ambitiile clientilor.  Furnizeaza aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care acestia sa obtina maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii nostri au domenii de activitate diferite si nevoi specifice. Competentele colegilor nostri, dar si parteneriatele cu firme de renume international ne permit sa livram si sa personalizam fiecare solutie pentru clientii nostri, in fiecare etapa a calatoriei lor tehnologice.

VIZIUNE si MISIUNE

Rolul nostru este acela de a genera cel mai bun randament al investitiei din industria IT&C romaneasca. Solutiile si serviciile personalizate pe care le dezvoltam si integram, maximizeaza randamentul afacerii si reduc neincrederea si efortul cu tehnologia IT&C, creandu-se astfel premisele ca partenerii nostri de afaceri sa-si concentreze resursele asupra provocarilor specifice industriei in care activeaza si sa se poata bucura de viata, familie, timpul petrecut in afara serviciului.

VALORILE IN CARE CREDEM

  • Adaptabilitate: ne reinventam permanent astfel incat sa fim in pas cu asteptarile clientilor nostri dar si cu evolutia industriei IT&C, inovand in fiecare domeniu in care activam, in conditii de dezvoltare durabila.
  • Parteneriat: suntem partasi la succesul partenerilor nostri de afaceri prin angajamentele pe termen lung pe care ni le asumam alaturi de ei
  • Oportunitati de dezvoltare personala: cream si asiguram membrilor echipei noastre mediul propice dezvoltarii si punerii in valoare a abilitatilor si creativitatii.
  • Spirit de echipa: sustinem dezvoltarea potentialului individual al fiecarui membru al echipei si fructificarea acestuia in rezultatele obtinute de catre echipa
  • Profesionalism: este cartea noastra de vizita pe care o reconfirmam permanent in relatia cu clientii nostri prin transformarea valorii in profit;

BUSINESS CHANGE ENABLER TECHNOLOGY PARTNER

Construim aplicatii, solutii si servicii IT personalizate pentru ca provocarile de business actuale ale clientilor nostri sa se transforme in aliatii lor pentru succes. Reusim acest lucru cu ajutorul unei echipe certificate, cu experienta extinsa si cu intelegerea nevoilor specifice business. Din 1993.

 

Ne place sa spunem despre noi ca suntem “Business Change Enabler” sau partenerul care faciliteaza schimbarea si adaptarea companiei client in zona solutiilor digitale. Noi punem la dispozitia clientului competentele noastre, capabilitatile si experitza noastra sub forma de consultanta de business cu scopul de a-i ajuta sa se adapteze erei digitale si sa obtina maximum de rezultate.

DE CE CRESCENDO?

Experienta indelungata pe care am acumulat-o in implementarea de solutii specifice IT&C asigura profesionistilor nostri competente transferabile, care aduc un plus de calitate sistemelor construite, indiferent de provenienta componentelor. Aceste competente reprezinta structura de rezistenta, beneficiul oricarui sistem pe care il realizam pentru clientii nostri.

INCREDERE

Urmarim interesul pe termen lung al clientilor nostri

COMPETENTE

Asiguram un portofoliu complet de servicii IT&C

SOLUTII

Inglobam inovativ in solutiile oferite cea mai recenta tehnologie

ECHIPA

Suntem certificati de partenerii IT&C de renume mondial

KEY PEOPLE

Adrian_Petrea

Adrian Petrea

Deputy General Manager - Operations
Filip Zgubea1

Filip Zgubea

Strategic Programs Manager
Dorel_Enache

Dorel Enache

Executive Director - Economic-Financial & Logistics

CORPORATE SOCIAL RESPONSABILITY

RoNetAcad

RoNetAcad este Asociatia Academiilor Cisco din Romania si are ca principale obiective:

  • Promovarea la nivel national a programului Cisco si a Academiilor existente;
  • Sprijinirea absolventilor programului in perspectiva obtinerii unui loc de munca in industrie.

CRESCENDO s-a alaturat in 2007 si 2008 programului Cisco Net Ready, program care faciliteaza tinerilor relatia intre mediul academic si cel de business, sustine financiar studentii pentru certificarea CCNA si ofera oportunitati de cariera in cadrul companiilor partenere Cisco.

UNITER

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER – este o organizatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit, constituita prin asocierea libera a creatorilor din domeniul teatrului.

 

Suntem constienti de importanta crearii unui mediu cultural mai bun pentru societatea in care traim.

 

De aceea, in aprilie 2006, CRESCENDO a fost partener sponsor la Festivitatea Premiilor UNITER, eveniment care acorda merite si recunoastere creatiilor teatrale ale anului anterior.

Asociatia Mia’s Children

Privindu-l pe fiecare Copil, poti descoperi Povestea, pentru ca fiecare Copil are o poveste, fiecare Copil este Povestea insasi.

 

Asociatia Mia’s Children ajuta copiii ai caror parinti se confrunta cu dificultati financiare, sociale si/sau psihologice. Prin munca sa, cu copii si pentru copii, Asociatia doreste sa previna abandonul copiilor de catre parinti. Telul Asociatiei Mia’s Children este de a da acestor copii posibilitatea unui viitor mai bun.

In 2010 ne-am alaturat efoturilor asociatiei Mia’s Children. Impreuna, le-am daruit un zambet!

Sense International

Sense International (Romania) este o organizație non-guvernamentala romaneasca, infiintata in anul 2001. Misiunea Sense International (Romania) este de a lucra in parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, familiile acestora, personalul de ingrijire si specialisti, pentru a avea certitudinea ca toti acestia au acces la consiliere, oportunitati si sprijin. Organizatia lucreaza cu si pentru persoanele cu surdocecitate si deficiente senzoriale multiple din Romania.

 

Din 2015, CRESCENDO sprijina organizatia in eforturile pe care le depune.

ASCHF-R

ASCHF-R (Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic) isi asuma ca viziune pentru beneficiarii sai: ”O lume in care copiii si tinerii cu dizabilitati fizice sau asociate isi valorifica potentialul si sunt membri cu drepturi depline ai societatii”. Inca din anul 1990, prin proiectele si programele derulate, ASCHF-R a contribuit constant la promovarea drepturilor si imaginii copiilor si tinerilor cu dizabilitati, influentarea cadrului legislativ in vederea crearii de sanse egale, impulsionarea institutiilor specializate in vederea accesibilizarii spatiului public. Din 2006, CRESCENDO este unul dintre partenerii principali ai asociatiei.

Junior Achievement Romania

Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit fondata in anul 1993, parte a Junior Achievement Worldwide® SUA si Junior Achievement – Young Enterprise Europa.

 

Misiunea organizatiei este sa inspire si sa pregateasca tanara generatie pentru a reusi in economia de piata.

Job Shadow Day – Junior Achievement Romania

In 2009, CRESCENDO a sponsorizat fundatia in vederea desfasurarii, in perioada ianuarie-iunie 2010, a unor activitati cu caracter educativ constand in implementarea in cinci clase din cinci licee din Bucuresti, a programului de educatie antreprenoriala „COMPANIA”.

 

In scopul de a oferi elevilor o imagine reala despre comunitatea de afaceri si a locurilor de munca, CRESCENDO s-a alaturat, in ultimii 5 ani, programului Job Shadow Day – un program international Junior Achievement Romania, prin care tinerii se familiarizeaza cu piata locurilor de munca, petrecand cateva ore in “umbra” unui parinte sau angajat din domeniul dorit. In 2015, programul a ajuns la a XIII-a editie in Romania, fiind urmat de peste 20.000 de elevi din toata tara, cu sprijinul comunitatilor educationale si de afaceri locale.