Cariere - Echipa CRESCENDO - Oportunitati deschise - CRESCENDO
16206
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16206,page-child,parent-pageid-16192,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cariere

DE CE SA TE ALATURI ECHIPEI CRESCENDO?

VEI FI IMPLICAT IN PROIECTE DE MARE ANVERGURA

Obiectivul nostru major este sa oferim organizatiilor un punct unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Prin solutiile si serviciile personalizate pe care le dezvoltam si integram reusim sa imbunatatim calitatea vietii clientilor nostri, reducandu-le efortul si stress-ul, prin optimizarea utilizarii tehnologiei IT&C.

SUNTEM ADAPTABILI SI NE REINVENTAM PERMANENT

Ne reinventam permanent astfel incat sa fim in pas cu asteptarile clientilor nostri dar si cu evolutia industriei IT&C, inovand in fiecare domeniu in care activam, in conditii de dezvoltare durabila. Credem ca schimbarea incepe din interior. Adaptandu-ne noi, reusim sa facilitam schimbarea si evolutia tehnologica a clientilor nostri.

CRESTEM IMPREUNA CU PARTENERII NOSTRI

Suntem partasi la succesul partenerilor nostri de afaceri prin angajamentele pe termen lung pe care ni le asumam alaturi de ei. Daca va plac provocarile tehnice, bucuria de a rezolva probleme complexe, daca va pasioneaza securitatea si va doriti o cariera intr-una dintre cele mai dinamice industrii, aici veti gasi o cariera plina de satisfactii.

OFERIM OPORTUNITATI DE DEZVOLTARE PERSONALA

Cream si asiguram membrilor echipei noastre mediul propice dezvoltarii si punerii in valoare a abilitatilor si creativitatii. Din prima zi in care va alaturati echipei CRESCENDO, veti avea alaturi doi mentori in companie, care sa va ajute sa va integrati si apoi sa va dezvoltati permanent.

SPIRIT DE ECHIPA SI PASIUNE PENTRU MUNCA NOASTRA

Suntem extrem de pasionati de munca noastra. Avem o echipa extraordinara, atasata si profesionista. Sustinem dezvoltarea potentialului individual al fiecarui membru al echipei si fructificarea acestuia in rezultatele obtinute de catre echipa. Ne ajutam, ne sustinem, ne simtim bine impreuna, iar acest lucru se vede in rezultatele noastre.

PROFESIONALISMUL NOSTRU FACE DIFERENTA

Profesionalismul este cartea noastra de vizita pe care o reconfirmam permanent in relatia cu clientii nostri prin transformarea valorii in profit. Competentele colegilor nostri ne permit sa livram si sa personalizam fiecare solutie pentru clientii nostri, in fiecare etapa a calatoriei lor tehnologice.

INTERNSHIP

Crescendo, traditional, recruteaza atitudine, dezvolta abilitati si construieste experienta. Incepand cu acest an, ne propunem sa abordam acest proces de identificare si atragere de noi talente in cadrul unui program coerent de internship. Programul are la baza o curricula care sa permita acumularea de cunostinte de programare software in tehnologia Microsoft.

 

Ne propunem sa atragem si sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si, in final, sa selectam tineri talentati si determinati care doresc sa puna bazele unei cariere de succes – intr-una dintre zonele strategice ale organizatiei, dezvoltare/ integrare software.

 

Urmatoarele programe vor fi anuntate tot aici pe pagina de cariera.

“Acest internship a reprezentat o oportunitate foarte buna de a imi testa si de a imi imbunatati abilitatile de programator. Crescendo mi-a oferit posibilitatea de a interactiona cu foarte multi oameni pasionati si bine pregatiti in programare de la care am avut foarte multe de invatat in aceasta perioada. A fost o oportunitate foarte buna de a activa in cadrul unei companii, si de a capata experienta pentru viitor.”

Andrei C.

“Aceasta experienta cu siguranta mi-a aratat ce inseamna sa lucrezi in domeniul IT, am ramas cu multe cunostinte folositoare in formarea mea. Ne-au fost puse la dispozitie si am fost ajutati pe tot parcursul, in care am invatat lucruri noi, ce nu ne-au fost prezentate la facultate deloc. Mi-a placut felul in care am fost tratat, ca si cum eram unul de-al firmei, si pe viitor mi-as dori sa lucrez intr-un astfel de mediu.”

Cristian B.

“Internship-ul la Crescendo a pornit pentru mine ca o ocazie, atat pentru a invata, cat si pentru a imi testa cunostintele deja dobandite. Am intalnit aici oameni pasionati si dornici sa ne invete. Acesti oameni ne-au oferit atat resursele necesare cat si pregatirea pentru a realiza, intr-un mediu real, un proiect cu o utilitate practica. Experienta acestui proiect a fost ceva cu totul nou, fiind in acelasi timp un mod excelent de a ne solidifica cunostintele dobandite. Le multumesc acestor oameni pentru timpul acordat si cunostintele impartasite.”

Dragos C.

“Acest internship a fost o experienta placuta, ce a ajutat mult la formarea mea ca viitor inginer. Pe parcurs, am testat din cunostintele deja acumulate pana acum, dar am si invatat multe lucruri folositoare, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Am avut parte de oameni minunati care nu ne-au tratat cu superioritate si care ne-au ajutat la fiecare pas, dornici sa ne impartaseasca din cunostintele lor. Intr-adevar, am crescut cu Crescendo!”

Simona T.

Acest internship a insemnat pentru mine ocazia de a vedea ce inseamna un mediu de lucru real, de a experimenta cum este sa lucrezi la o aplicatie software reala de la zero avand date anumite specificatii  de implementare si nu in ultimul rand cum este sa lucrezi in echipa, fiecare membru contribuind cu diferite functionalitati ale aplicatiei odata ce acestea erau dezvoltate. De asemenea, toate acestea au fost posibile cu ajutorul persoanelor din departamentul de Software Solutions al firmei. Mediul de lucru a fost unul extrem de placut si lejer iar de fiecare data cand am aveam nevoie de ajutor puteam intreba, oamenii de aici fiind foarte prietenosi si deschisi sa ne ajute. In concluzie, internshipul la CRESCENDO a insemnat un pas inainte pentru formarea mea profesionala. Plecand de la anumite notiuni de baza deprinse din liceu si facultate am ajuns sa inteleg in ce consta cu adevarat o aplicatie software reala, dar si modul cum aceasta este dezvoltata si implementata.”

Alexandru-Daniel U.

“Din internship-ul facut la Crescendo am invatat foarte multe lucruri noi, chiar daca aveam o baza in programare.  Se spune ca practica este mama invataturii si drept urmare, este adevarat ca devii mult mai experimentat daca lucrezi efectiv pe un proiect. Mediul de lucru a fost foarte placut.

Stefania-Corina P.

Internship-ul la Crescendo a fost o experienta placuta de care imi voi aminti mereu cu drag. Aici am cunoscut multi oameni minunati, dornici sa ne ajute in orice problema am intampinat si am avut ocazia sa lucram cu tehnologii cu care se lucreaza la ora actuala pe piata. Mediul de lucru a fost unul foarte relaxant, ceea ce m-a facut sa ma simt ca un oaspete in firma. Am invatat multe lucruri noi care cu siguranta ma vor ajuta pe viitor si, totodata, mi-am consolidat cunostintele actuale.

Monica V.

“Pe parcursul internship-ului la Crescendo am avut posibilitatea de a lucra cu profesionisti de la care am invatat foarte multe lucruri care mi-au dezvoltat abilitatile de inginer si ma vor ajuta pentru un viitor loc de munca in domeniu. Mi-au placut foarte mult oamenii pe care i-am intalnit aici, toti ne-au primit cu bratele deschise. Mi-a facut placere sa fac parte din acest internship!”

Roxana T.