Am finalizat transferul de business - activitatea de integrare IT&C, de la CRESCENDO catre Dendrio - Crescendo
21173
post-template-default,single,single-post,postid-21173,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Am finalizat transferul de business – activitatea de integrare IT&C, de la CRESCENDO catre Dendrio

Am finalizat transferul de business – activitatea de integrare IT&C, de la CRESCENDO catre Dendrio

La inceput de 2019, va uram sanatate si succes, La Multi Ani!

Incepem anul cu vesti bune, pe care dorim sa le impartasim cu dumneavoastra! Am finalizat transferul de business – activitatea de integrare IT&C, de la CRESCENDO International catre Dendrio Solutions, parte a grupului Bittnet.

Continuam astfel transformarea prin care colegii, clientii si partenerii nostri sa beneficieze cat mai mult de valoarea adaugata a acestui parteneriat.

Ne propunem sa va fim in continuare ghid in luarea deciziilor inteligente pentru alegerea tehnologiilor ce ofera agilitate si scalabilitate in afacere si sa fim principalul dumneavoastra partener in procesul de transformare digitală.

In noua formula, echipa Dendrio va oferi solutii complete de infrastructura IT, servicii de migrare in cloud, cybersecurity si datacenter. Un plus este cresterea capacitatii de livrare, avand acum la dispozitie o echipa tehnica mai mare, cu competente extinse. Totodata, ne propunem sa intarim prezenta in tara prin birourile regionale din Cluj, Brasov, Sibiu, Timisoara si Iasi.

Impreuna oferim un portofoliu extins de solutii si servicii apartinand liderilor globali in tehnologie, avand certificari precum Microsoft Gold Partner, Cisco Gold Partner, Amazon Web Services Consulting Partner, Bitdefender Gold Partner, Kaspersky Platinum, Autodesk Gold Partner, Adobe Partner, Citrix Silver Solution Advisor, Checkpoint 2* Partner, Oracle Silver Partner, Dell EMC Gold Partner, Veeam Pro Partner, APC Registered Partner, HP Enterprise Silver Partner, Symantec Silver Partner sau VMware Partner Enterprise Solutions Provider.

Va puteti baza in continuare pe aceeasi echipa, pe aceiasi oameni cu care ati fost in contact pana acum. Ne propunem astfel sa acoperim mai bine nevoile dumneavoastra.

CRESCENDO va finaliza cu succes toate angajamentele asumate, contractele semnate si implicit proiectele de integrare IT&C demarate. Echipa de integrare IT&C transferata catre Dendrio este la dispozitia clientilor si partenerilor, pentru a adresa toate aspectele organizatorice care pot aparea in urma transferului de business. Proiectele si contractele de integrare IT&C noi vor fi discutate si pregatite sub brandul Dendrio, cu intregul sprijin din partea CRESCENDO.

Vom dezvolta in continuare brandul si compania CRESCENDO. Directia de business dedicata activitatii de software specializat, incepand cu managementul resurselor companiilor din cateva sectoare de piata bine definite – cu care CRESCENDO a demarat in 1993 – va fi dezvoltata prin parteneriate dedicate, de nisa. In felul acesta, ne propunem sa oferim clientilor CRESCENDO solutiile de software specializat de care au nevoie.

Pentru a facilita comunicarea, membrii echipei de integrare IT&C transferata catre Dendrio vor pastra pe perioada tranzitiei adresele de e-mail @crescendo, dar vor comunica de pe adresele de email @dendrio.com.

Va multumim pentru intelegerea si increderea acordate! Va rugam sa ne dati feedback si sa ne solicitati pentru orice detalii!

Va suntem recunoscatori pentru ca sunteti alaturi de noi – si pentru ca fructificam impreuna oportunitatile pe care le aduce schimbarea!

Adrian Petrea
Director General, CRESCENDO International

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu