BI (Business Intelligence) - Aplicatii de Business - CRESCENDO
16286
page-template-default,page,page-id-16286,page-child,parent-pageid-16282,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BI (Business Intelligence)

Structurile manageriale au nevoie de un instrument puternic de masurare, monitorizare si urmarire a proceselor cheie ale afacerii. Pe fondul inaspririi conditiilor concurentiale, managerii sunt nevoiti acum sa rezolve probleme complexe, deseori insuficient de clar definite, cu implicatii in planuri multiple. Datorita experientei noastre de integrator de solutii si servicii IT&C, venim in intampinarea clientilor nostri, in primul rand, cu cunostintele si experienta noastra in implementarea si integrarea solutiilor de Business Intelligence, adaptate atat diferitelor industrii, cat si nevoilor managerilor care actioneaza in aceste zone.

 

Indiferent de solutia de Business Intelligence aleasa, competentele avansate si referintele ne recomanda ca partener pentru integrarea acestei solutii cu alte solutii utilizate de clienti (ex: tip ERP, SCM, CRM, etc).

In functie de specificul business-ului si de infrastructura proprie, suntem alaturi de Dumneavoastra pentru a alege solutia de BI care sa raspunda cel mai bine nevoilor afacerii. Iata cateva beneficii generale ale solutiilor de BI (Business Intelligence):

Eliminati presupunerile

Cand afacerea este condusa folosind presupuneri inseamna ca nu exista suficiente date. Solutiile de BI ofera date in timp real, prognoze, scenarii, eliminand nevoia de a ghici.

Obtineti date rapid

Puteti lua decizii fundamentate pe informatii reale ale companiei, fara a mai fi nevoie sa parcurgeti multitudinea de pagini ale rapoartelor scrise

viteza si mobilitate

Cu aplicatiile de BI (business intelligence) orice membru calificat al echipei obtine tablouri de bord si alte rapoarte critice prin intermediul dispozitivelor mobile.

Clienti Valorosi

O platforma de BI va ajuta sa studiati si sa intelegeti comportamentul de cumparare al clientilor si va ofera posibilitatea de a transforma aceste informatii in profit.

Solutii BI aflate in portofoliul CRESCENDO

QlikView

QlikView faciliteaza monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate. Astfel, QlikView este solutia ideala pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vanzari, marketing, aprovizionare si management, finante, resurse umane, productie, administratie publica sau IT.

Microsoft Business Intelligence

Combinand capacitatea de analiza a datelor conferita de Microsoft SQL Server si Microsoft Windows Server System cu puterea si simplitatea pe care le aduce Microsoft Office System, organizatiile beneficiaza de solutii complete si eficiente. Companiile au flexibilitatea de a alege dintr-o varie larga de instrumente si aplicatii. In calitate de Microsoft Partner Network, avem competente dovedite in implementarea de solutii avand la baza Microsoft Business Intelligence.