Integrare de sistem - Servicii - CRESCENDO - integrator
16262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16262,page-child,parent-pageid-17779,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Integrare de sistem

Ca integrator de solutii si servicii IT&C, specializat pe anumite domenii, aproape tot ce facem inseamna – intr-un grad mai mic sau mai mare – integrare de sistem. In plus, experienta acumulata in proiecte ne ofera avantajul unui know-how de calitate in domeniu, asigurând clientilor nostri, pe tot parcursul celor trei faze ale unui proiect, servicii de integrare a noilor solutii IT&C cu celelalte aplicatii si infrastructura existenta.

 

Un exemplu tipic de integrare, specific proiectelor CRESCENDO, implica livrarea de solutii de infrastructura hardware, networking si software (inclusiv aplicatii de management al infrastructurii), aplicatii de comunicare si colaborare, solutii de tip CRM si ERP etc. Toate aceste componente sunt dimensionate, inca din faza de stabilire a arhitecturii sistemului, pentru a functiona optim impreuna si pentru a putea fi dezvoltate echilibrat. Liantul este managementul de proiect, precedat de o viziune unitara a integratorului asupra intregului sistem.

In proiectele noastre, suntem permanent preocupati de:

intelegerea si abordarea proactiva a necesitatilor de business ale Beneficiarului

maximizarea returului investitiei Beneficiarului in solutiile si serviciile IT&C

masurarea si cresterea calitatii serviciilor pe care le prestam

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA