Partener Silver in cadrul Microsoft Summit 2014 - Crescendo
17619
post-template-default,single,single-post,postid-17619,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Partener Silver in cadrul Microsoft Summit 2014

Partener Silver in cadrul Microsoft Summit 2014

CRESCENDO va fi partener Silver in cadrul celui mai important eveniment Microsoft de business si tehnologie al anului, din Romania: Microsoft Summit 2014. Evenimentul va avea loc marti si miercuri (12 – 13 noiembrie), la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucuresti.

Participantii – Business Manager-i, Profesionisti IT si Developer-i, se vor reuni pentru a schimba opinii si afla noutati utile despre oportunitatile ce pot fi generate prin tehnologiile actuale. In acest sens, vor fi organizate sesiuni construite special in functie de rolul pe care fiecare participant il are in cadrul campaniei.

Cu o experienta de peste 10 ani in promovarea si implementarea solutiilor Microsoft, CRESCENDO va intampina participantii la stand cu demo-uri interesante ale solutiilor Microsoft, pe cele mai noi device-uri. Iar incepand cu ora 11:30, participantii la eveniment sunt invitati in cadrul unui keynote de 45’ (etaj 1), in cadrul caruia Dorel Mocanu, xRM Business Unit Manager, va prezenta o solutie de business inovativa, dezvoltata pe platforma Microsoft.

CRESCENDO este Microsoft Partner Network – cu competentele GOLD Management and Virtualization si GOLD Software Asset Management, este partener Cisco Cloud Builder – fiind prima companie IT&C din Romania ce detine aceasta certificare, si partener Vblock Qualified – statut acordat companiei de catre alianta VCE (Cisco, EMC, Vmware). Aceste reusite dovedesc expertiza unica pe care CRESCENDO o detine in promovarea si implementarea infrastructurilor „Cloud” complete.

Iar prin parteneriatele incheiate si cu alti furnizori de talie mondiala – Citrix, HP, Veeam, din domeniul managementului si virtualizarii, se certifica statutul CRESCENDO de integrator IT&C specializat, cu un portofoliu complet, care ofera clientilor acces permanent la tehnologie si servicii de cea mai buna calitate.

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu