Computing, data center - Optimizare infrastructura - CRESCENDO
16238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16238,page-child,parent-pageid-16214,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Computing, data center

Abordarea noastra este aceea de a lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va sustine transformarea, adaptarea si optimizarea digitala. Evaluam domeniile care au nevoie de resurse de computing: utilizatori, aplicatii, operatii, dispozitive, infrastructura si Securitate pentru a va ajutam sa configurati o arhitectura scalabila care sa sustina obiectivele de business. Modul nostru de lucru presupune 3 etape: auditul, realizarea arhitecturii si recomandari.

 

Ne bazam atat pe expertiza arhitectilor nostri specializati in solutii de infrastructura cat si pe colaborarea cu liderii la nivel mondial de tehnologie cu care avem parteneriate functionale de foarte multi ani. Consultantii nostri vor realiza analize si vor emite recomandari cu privire la modul in care organizatia dumneavoastra poate sa isi dezvolte resursele de computing necesare utilizatorilor finali.

Configurare

Folosim switch-uri si routere Cisco pentru Data Center, tehnologii Fiber Channel (FC, FcoE, iSCSI, IVR, etc) si echipamente aferente (Cisco MDS, Brocade, etc.)

Instalare

Tehnologii Cisco sau orice alta combinatie propusa de arhitectii nostri si acceptata de clienti.

Virtualizare

Folosim tehnologie VmWare, Hyper-V, KVM, etc

Stocare si back-up

Tehnologii de servere rack si blade (Cisco UCS, HP, etc.); si Cloud

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA