Competente: Transformare digitala: Securitate - Crescendo
16224
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16224,page-child,parent-pageid-16212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Securitate

Abordam securitatea atat ca produs (pentru companii SMB) cat si ca serviciu (precedata de auditul se securitate si performanta pentru companiile mari). In actualul context, cand in fiecare secunda apar 4 amenintari noi in spatiul cibernetic, securitatea trebuie tratata in mod dinamic si reevaluata functie de amenintari. Prin analiza continua a amenintarilor, identificam, tratam si reducem riscurile si stabilim procedurile si mecanismele specifice care sa ne asigure un nivel de securitate acceptabil functie de resursele alocate. Odata cu migrarea in cloud a serviciilor, ne propunem sa oferim securitatea integrat in cadrul unui Centru pentru Securitatea Operatiilor (SOC – Security Operations Center).

 

Era digitala abunda de atacuri cibernetice din ce in ce mai agresive. Transformarea digitala si sistemele hibride imping perimetrele de Securitate dincolo de sediul companiei dumnveavoastra in Cloud, Data Center, precum si in dispozitivele mobile ale angajatilor. De aceea, politicile de Securitate trebuie sa devina mai complexe si mai agile decat oricand.

Echipa CRESCENDO are expertiza si experienta pentru a va sustine in demersul de ajustare si transformare digitala. Competentele noastre de securitate cibernetica si abordarea bazata pe consultanta va faciliteaza drumul in acest mediu complex si impredictibil.

 

Va ajutam sa gasiti solutii inteligente pentru a va proteja datele.

COMPETENTE

CRESCENDO furnizeaza o gama completa de servicii si solutii de securitate IT:

SERVICII DE CONSULTANTA

Evaluari de securitate: audit de securitate si performanta care include si test de penetrare intern / extern si care se finalizeaza cu cu raport de analiza de risc.

IDENTITY AND ACCESS MANAGEMENT

Solutii de autentificare sigura utilizator: RSA SecureID , SmartCard si certificate digitale; Gestionarea identitatii utilizatorilor; sincronizare parole; Single Sign-On (SSO): RSA, Omnipass, Pass Logic

SISTEM DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIILOR

Conform ISO 27001:2006 (training, consultanta, proceduri, analize de risc, audit).

TRAINING DE SECURITATE

Cursuri criptare si PKI; network security; consultanta si audit in vederea certificarii SMSI conform SR ISO/CEI 27001:2013

SOLUTII FIREWALL & VPN

Aceste solutii de securitate interna, de perimetru sau pentru accesul web, protejeaza comunicatiile LAN-WAN si aplicatiile critice de retea. Ele raspund cerintelor clientilor din punct de vedere al traficului inspectat/controlat si/sau al numarului de utilizatori protejati la toate nivelurile unei arhitecturi de retea. Pentru reducerea costurilor financiare si de timp, solutiile pot fi integrate si administrate centralizat si sunt bazate pe tehnologii Cisco, Fortinet, Palo Alto, Hewlett Packard, Microsoft, WatchGuard, Sonicwall.

SOLUTII DE IPS/IDS & VULNERABILITY ASSESSMENT & RISK MANAGEMENT

Reprezinta solutii pentru protectia impotriva amenintarilor din Internet, intelegerea amenintarilor mediului, detectarea atacurilor si blocarea acestora, precum si pentru identificarea resurselor care trebuie protejate si a vulnerabilitatilor existente. Implementarea acestor solutii asigura securitatea atat la nivel de retea (Network IPS/IDS) cat si la nivel de statie/server (Host IPS/IDS). Solutiile pe care ne-am concentrat in aceasta categorie provin de la: Cisco, Fortinet, Palo Alto, McAfee, Qualys.

PRODUSE/SOLUTII ANTIMALWARE

Prin filtrarea inteligenta a traficului de date nedorit, inca de la intrarea in organizatie, aceste solutii asigura continuitatea functionarii retelei, imbunatatesc productivitatea angajatilor, conserva resursele retelei. Modul de licentiere a acestor solutii este conceput astfel incat sa raspunda optim nevoilor clientilor nostri de nivel Enterprise/Corporate, precum si celor din segmentul Afacerilor Mici si Mijlocii/SMB. Tehnologii recomandate: Bitdefender, McAfee, Kaspersky, Eset Nod32, F-Secure.

SIEM

Solutiile SIEM (Security Information & Event Management) asigura raspunsul la cele doua mari provocari si cerinte ale unei infrastructuri IT – administrarea securitatii IT si monitorizarea conformitatii cu reglementarile actuale – prin: vizualizaree si control; detectarea si rezolvarea rapida a incidentelor si incalcarilor de politici, evaluarea continua a securitatii si conformitatii; audit eficient si ieftin; indeplinirea si monitorizarea conformitatii cu politicile interne si reglementarile guvernamentale (precum SARBANES-OXLEY, HIPAA, GLBA, FISMA, ISO 17799 etc.)

DLP – DATA LOSS PREVENTION

Asigura prevenirea pierderii / scurgerii datelor prin tehnici de identificare a informatiilor sensibile si confidentiale. Solutii DLP: Symantec si McAfee pentru care suntem certificati pe vanzari si tehnic.

CONTENT SECURITY

Websense, Aladdin, McAfee, SurfControl

SOFTWARE DE MONITORIZARE SI SUPRAVEGHERE SERVERE SI ANGAJATI

Spector 360

IMPLEMENTAREA PKI ORGANIZATIONAL

Microsoft, RSA, SmartCard, Thales, SafeNet

SPECIALIZARI CISCO
 • Advanced Security
 • ATP – Identity Services Engine
 • IronPort Bronze Certified
 • IronPort: Content Security Rebate Program
SPECIALIZARI MCAFEE
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Network
 • Email
 • Gateway
SPECIALIZARI FORTINET

Sales:

 • FCSA
 • NSE2
 • NSE3
 • NSE5

Technical:

 • FCNSP
 • FCNSA
 • FortiMail
 • FortiWiFi
SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA