IoT - Analytics - Managed Services - CRESCENDO
16274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16274,page-child,parent-pageid-16268,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

IoT & Analytics

Internet of Things (IoT) este un domeniu emergent care defineste retele formate din obiecte inteligente cu capabilitat de transmitere a datelor prin cablu sau tehnologii wireless.

 

Dincolo de imbunatatirea calitatii vietii, Internet of Things (IoT) sau Internetul Obiectelor, are aplicabilitate majora la nivel corporate. Permite organizatiilor sa colecteze si sa analizeze date de la o multitudine de senzori de pe echipamente de productie, conducte, statii meteorologice, contoare inteligente, camioane de livrare si alte tipuri de masini, etc.

 

Aplicatiile de analiza IoT ajuta companiile sa intelega datele colectate prin intermediul obiectelor si senzorilor cu scopul de a reduce costurile de intretinere, de a evita esecurile echipamentelor si de a imbunatati operatiunile la nivelul intregii afaceri.

CRESCENDO in calitate de integrator IT are in prezent o echipa solida care dezvolta solutii proprii bazate pe tehnologia IoT.

Realizarea unor proiecte IoT presupune echiparea dispozitivelor care trebuie conectate cu aparatura de retea si electronica pentru ca acestea sa poate fi legate si sa lucreze impreuna, precum si echipe tehnice multidisciplinare care sa aiba capacitatea de a interpreta rezultatele adunate cu ajutorul senzorilor si de a livra clientilor dashboard-uri inteligente, rapoarte personalizate, alerte atunci cand apar varfuri in masuratori precum si sugestii de imbunatatire.

Beneficiile Iot (internet of things)

decizii mai bune

Revolutia IoT inseamna milioane de lucruri conectate, iar cu aceasta vine o sansa extraordinara de obtine informatii valoroase si noi fluxuri de venituri.

standarde noi

Creati noi standarde pentru experienta clientilor din industria dvs. prin orchestrarea unor noi servicii pro-active bazate pe IoT si a raspunsurilor personalizate, imbunatatite prin informatii de la dispozitivele inteligente.

Dashboard-uri inteligente

Transformati datele obtinute cu ajutorul IoT in actiuni. Utilizati automatizarea si orientarea strategica oferita de informatiile analizate in aplicatiile de analiza IoT in actiuni si masuri menite sa va creasca veniturile si profitul.

Proactivitate

Nu reactionati la esec, preveniti-l! Cu ajutorul Aplicatiilor de analiza IoT puteti lua masuri de prevenire si reparatii, de mentenanta si verificare inainte de a se deterioara utilajele. Senzorii avertizeaza din timp asemenea situatii. Imbunatatiti experienta clientilor!

URMATORUL PROIECT IOT IL PUTEM DEZVOLTA PENTRU DUMNEAVOASTRA. SCRIETI-NE SI VA PUTEM AJUTA