Managed Network Service - platforme deschise, orientate catre servicii
16278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16278,page-child,parent-pageid-16268,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Managed Network Service

In conditiile actuale de piata multe companii cauta solutii pentru a reduce cheltuielile de exploatare si cele legate de investitiile in tehnologie si servicii. CRESCENDO are capacitatea sa preia gestiunea zilnica a intergului dumneavoastra ecosistem de retea.

 

Oferindu-va expertiza noastra, puteti avea o infrastructura care sa sustina retele virtuale si virtualizarea functiilor de retea. Acest lucru faciliteaza implementarea facila a noilor aplicatii si servicii, cu acces la suport tehnic numai la cerere.

 

Aveti astfel posibilitatea de a reorienta resurse materiale si umane valoroase catre afacerea de baza. Iar la nivelul intregii companii, adresam in primul rand o nevoie de business, prin oferirea nivelului de servicii asteptat sau pe care si-l doreste afacerea.

CRESCENDO Managed Services pentru Enterprise Networks utilizeaza platforme deschise, orientate catre servicii si va pune la dispozitie echipe de oameni certificati la nivel international. Va ajutam sa scalati in mod eficient din punct de vedere al costurilor, sa cresteti disponibilitatea, sa va asigurati imbunatatirea continua si sa aveti acces la o baza larga de competente care poate fi livrata in permanenta. Cu experienta noastra extinsa, va ajutam sa cresteti eficienta costurilor, predictibilitatea si repetabilitatea. Serviciile noastre utilizeaza astazi cei mai buni furnizori si tehnologii disponibile.

Administrare retea

Gestiunea proactiva operationala a infrastructurii dumneavoastra de retea intr-o maniera flexibila si eficienta din punct de vedere al costurilor

Active Directory

Director activ este un domeniu director, care este folosit pentru autentificarea utilizatorilor in aplicatii si administrarea centralizata a tuturor obiectelor incluse in acest director.

Servicii de migrare

Migrarea datelor existente in organizatia dumneavoastra in infrastructura Cloud, in datacenter sau pe ce mediu de stocare aveti nevoie.

Management resurse

Ne ocupam de toatte resursele necesare si ingrastructura de retea pentru a va asigura cele mai reduse costuri si disponibilitate maxima.

BENEFICII MANAGED SERVICES

Cresterea eficientei si a productivitatii si, implicit, a competitivitatii afacerii Dvs. prin preluarea integrala sau partiala, de catre specialisti, a activitatilor de gestionare a infrastructurii IT&C poate fi obtinuta prin:

GARANTAREA CONTINUITATII AFACERII

Problema dependentei de resursele umane este rezolvata, fluctuatia personalului IT propriu nu mai genereaza intreruperi in asigurarea constanta a serviciilor, acest lucru fiind acoperit prin resursele proprii ale CRESCENDO. In plus, intreruperile planificate pentru personalul propriu IT (concedii de odihna, etc.) sunt eliminate definitiv prin asigurarea continuitatii desfasurarii activitatilor, garantata contractual. Caracteristica de furnizor complet, standardele si metodologiile aplicate ne permit organizarea eficienta a activitatilor, cu asigurarea continuitatii in prestarea serviciilor pentru partenerii nostri.

GARANTIA CALITATII SERVICIILOR IT PRESTATE

Procesul continuu de calificare si perfectionare, de crestere a competentelor tehnice a personalului propriu CRESCENDO, permit livrarea unor servicii de inalta calitate. Nivelul de suport contractat poate permite eliminarea neajunsurilor cauzate de intreruperile in functionarea sistemului IT&C, prin garantarea timpilor de remediere. Cresterea gradului de securitate privind accesul la informatiile afacerii proprii si eliminarea pierderilor de date. Cresterea competitivitatii prin utilizarea celor mai moderne tehnologii, propuse de specialisti in domeniu.

GESTIONAREA EFICIENTA A COSTURILOR

Controlul eficient al costurilor cu resurselor umane implicate, reducerea costurilor aferente administrarii, prin optimizarea de catre CRESCENDO a alocarii personalului tehnic pe arii de competente si, implicit, prin organizarea eficienta a acestora. Reducerea cheltuielilor si mentinerea acestora sub control, prin optimizarea sistemului IT&C si corecta dimensionare a acestuia, adaptat la nevoile proprii. Reducerea la minim a costurilor ascunse legate de mijloacele fixe si nu numai, implicate in buna desfasurare a activitatilor specialistilor IT proprii (mijloace de comunicare – telefon, mijloace de deplasare – masina, costuri de perfectionare, bonusuri, amenajare loc de munca), prin utilizarea resurselor CRESCENDO. Optimizarea gestionarii fondurilor destinate investitiilor in noi achizitii IT&C, prin contractarea avantajoasa a solutiilor propuse.

ADAPTAREA SOLUTIILOR LA DIMENSIUNILE/CERINTELE COMPANIEI

Competentele si experienta acumulata in 25 de ani de furnizare de solutii complexe, ne recomanda in rezolvarea punctuala, flexibila, a necesitatilor Dumneavoastra. Parteneriatele cu furnizori consacrati in domeniul IT&C reprezinta garantia furnizarii unor solutii adaptate nevoilor proprii, cu garantarea eficientei si scalabilitatii ulterioare a acestora. Solutiile oferite de CRESCENDO se pot dimeniona in functie de nevoile si dimensiunea companiei client, atfel incat costurile sa reflete nevoia reala. Putem ajuta deopotriva companiile foarte mari, dar oferim si pachete as a service ideale pentru organizatii mici si mijlocii, in special pentru cele care isi desfasoara activitatea in mai multe locatii.

Functie de necesitatile de afaceri si posibilitatile beneficiarului, abordarea CRESCENDO permite o structura extrem de flexibila.

 

Oferim pachete de servicii aplicabile asupra structurii IT&C a companiei client, pe unul sau mai multe sub-seturi ce compun aceasta infrastructura.