Procesarea si stocarea datelor - Solutii Infrastructura - CRESCENDO
16296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16296,page-child,parent-pageid-16294,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Procesarea si stocarea datelor

Domeniile procesarii si stocarii datelor constituie coloana vertebrala a oricarui sistem IT (in acceptiunea clasica, desigur, intrucat si aici se manifesta tendinta generala de virtualizare si deplasare catre zona serviciilor). In functie de nevoile companiei Dumneavoastra, va punem la dispozitie oricare dintre solutiile si echipamentele bazate pe tehnologii de ultima ora, prin care puteti obtine performante sporite si scaderea costurilor, toate aceastea cu grija fata de mediul inconjurator.

 

Oferim clientilor nostri:

 • infrastructuri adaptive
 • solutii de continuitate a afacerii
 • solutii de recuperare dupa dezastru
 • solutii de stocare protejata a datelor pentru asigurarea confidentialitatii
 • solutii de stocare virtualizate
 • solutii de servere de inalta disponibilitate

Specializarile si acreditarile HP Hardware obtinute de echipa noastra, disponibile exclusiv pentru partenerii preferati HP,  acopera aceste domenii prin 3 zone de tehnologie, asa cum sunt ele definite in acceptiunea HP:

ISS (Industry Standard Servers)

Cuprinde servere din gama DL si ML, bazate pe procesoare Intel Xeon si AMD, inclusiv corespondentele lor in tehnologie blade (BL)

BCS (Business Critical Systems)

Cuprinde servere din gama Rx (entry-level si mid-range) si Superdome (high-end), bazate pe procesoare de tip Intel Itanium, precum si corespondentele lor in tehnologie blade (BL)

StorageWorks

Cuprinde solutii de stocare si salvare a datelor (MSA, EVA, XP, MSL), impreuna cu programele corespunzatoare de management si aplicatia de backup (HP DataProtector)

Sisteme Informatice/Computing Systems Specialist

Atingerea  specializarii “Computing Systems” reprezinta recunoasterea echipei noastre de catre HP ca “Value Added Reseller” cu temeinice cunostinte in tehnologia HP, incluzand HP ProLiant, HP Storage Works (StorageWorks Solutions Specialist, HPS – PSP Enterprise Storage, HPS – PSP BladeSystem) si servere business-critical. Caracteristicile, functionalitatea, compatibilitatea, licentele, aptitudinile si cunostintele echipei noastre certificate in aceste domenii sunt la dispozitia Dumneavoastra.

HP Service Sales Partner (PSP) & HP Professional Services Partner

In calitate de HP Professional Services Partners (PSP), detinem competente inalte si stampila HP Partener Profesionist de service. Avem expertiza necesara de a recomanda si livra servicii care cuprind intreg ciclul de viata al sistemului IT. Suntem printre cei mai pregatiti si mai calificati parteneri comerciali pentru a vinde si a asigura garantia produselor HP, inclusiv serviciile din pachetul HP Care. Oferim astfel cel mai larg portofoliu de solutii complete si servicii pentru a-i ajuta pe clienti sa-si gestioneze si sa-si transforme mediul IT.

ProCurve
Networking

Avand specilizarea ProCurve Networking (Enterprise Networking Specialist, Unified Networking Specialist (UNS) Professional, Unified Networking Specialist (UNS) Expert, HPS – ASP HP Networking), oferim clientilor nostri cele mai bune produse si solutii de retelistica si punem la dispozitia Dvs. solutii complete de infrastructura de retelistica, de cele mai multe ori in conjunctie cu alte elemente (DataCentre, Mobility, Convergence si Solutii de Securitate). Specialistii nostri detin competente dovedite pentru a furniza servicii de proiectare, dezvoltare si gestionare care sa cuprinda intregul ciclu de viata al retelelor.

Acreditarile HP ale echipei CRESCENDO

HP Accredited Systems Engineer

Detinem educatia, experienta si acreditarile necesare pentru a crea, sustine si integra o solutie complexa la nivel enterprise – inclusiv platforma, sistemul de operare, de stocare, retelistica si componentele de optiune, pentru a rezolva nevoile afacerii Dvs.

HP Accredited Integration Specialist

Detinem experienta necesara pentru integrarea de platforme, sisteme de operare, componente de stocare si aplicare. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru design, suport si integrare a solutiilor specifice business-ului Dvs.

HP Accredited Sales Consultant

Specialistii nostri de vanzari detin cunostinte extinse privind liniile de produse HP astfel incat vor pozitiona si vor recomanda cu succes produsele si serviciile HP enterprise, care vor furniza solutia potrivita cu cerintele si nevoile Dvs. de afacerii .

HP Accredited Presales Consultant

Detinem expertiza in mediile enterprise de nivel mare pentru a crea si planifica solutii enterprise bazate pe tehnologii HP.

HP Master Accredited Systems Engineer

Profesionistii nostri detin expertiza de a crea, integra si sustine solutii complete, bazate pe cerintele de business ale clientilor nostri, care includ aplicatii, middleware, platforma, sistem de operare, stocare, retelistica si componente de optiune.

HP Accredited Platform Specialist

Furnizam mentenanta de hardware si suport cu scopul de a aduce hardware-ul la nivelul operational de fabrica.

HP Certified Systems Administrator

Detinem expertiza pentru a face instalari hands-on, configurari, administrarea si suportul solutiilor si/sau sistemelor de operare HP in mediile de retea. Avem capabilitatile de a implementa si administra sistemele de operare HP si solutiile complexe enterprise.

HP Certified Systems Engineer

Oferim instalare hands-on, optimizarea performantei, management si suport al solutiilor si sistemelor de operare HP in medii complexe enterprise.

In plus, prin parteneriatul cu EMC, oferim clientilor nostri intregul portofoliu de solutii de stocare EMC (Storage Area Network, Network Attached Storage, Content Addressed Storage), echipa CRESCENDO avand competentele necesare pentru  a asigura serviciile de suport aferente, conform unui SLA agreat.

ACREDITARI EMC

 

 • EMC Premier Services Provider (PSP)
 • EMC Proven Professional
 • EMC ISA Information Storage Associate
 • EMC Solution Architect
 • EMC Installation & Troubleshooting Specialist
 • EMC Implementation Engineer
 • EMC Sales 2011
SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA
[contact-form-7 404 "Not Found"]