CRESCENDO si Microsoft Romania la Business Days, Targu Mures - Crescendo
17741
post-template-default,single,single-post,postid-17741,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO si Microsoft Romania la Business Days, Targu Mures

CRESCENDO si Microsoft Romania la Business Days, Targu Mures

In perioada 29-30 septembrie 2010, CRESCENDO a participat alaturi de Microsoft Romania la evenimentul Business Days, desfasurat la Targu Mures.

Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul organizat de Junior Chamber International (JCI) a reunit 32 de speakeri si a gazduit peste 400 de manageri, antreprenori si profesionisti din toata tara. In cadrul evenimentului, Marius Turlea Manager Advanced Software Infrastructure Solutions Team, a prezentat alaturi de Microsoft Romania impactul solutiilor software si a serviiciilor in nor asupra mediului de afaceri.

CRESCENDO in calitate de Partener Premium pentru solutiile Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS) asigura consultanta, servicii si suport si acelor companii care doresc sa opteze pentru tehnologia Microsoft in regim de inchiriere software (SaaS – Software as a Service). Solutiile BPOS includ Microsoft Exchange pentru e-mail, Microsoft SharePoint pentru stocare si centralizare informatii, Office Live Meeting pentru mesagerie instantanee (IM) si Office Live Meeting pentru conferinte online.

Astfel, companiile beneficiaza de performante sporite in interactiunea cu clientii si cu partenerii de afaceri, fara a mai fii necesare investitii suplimentare in hardware sau licente.

In plus, in cadrul workshop-ului gazduit de Microsoft, Marius Turlea a prezentat beneficiile integrarii tuturor canalelor de comunicatii ( E-mail, telefonie, IM, audio si video conferinte). Audienta a asistat la un demo live asupra impactului comunicatiilor unificate asupra costurilor si eficientei echipei.

CRESCENDO este Microsoft Gold Certified Partner si detine competente in implementarea pachetului complet de solutii Microsoft, plecand de la solutiile de infrastructura care au la baza Windows Server, instalare configurare Active Directory, solutii de securitate si firewall prin tehnologia Forefront TMG (ISA Server) si antivirus ForeFront, solutii de comunicatii unificate, email, portal si audio-video conferinta prin tehnologia produselor Exchange, SharePoint si Office Communication Server si pana la solutii integrate de business, inclusiv Microsoft Dynamics CRM.

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu