Cisco Expo 2011 - Crescendo
17601
post-template-default,single,single-post,postid-17601,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cisco Expo 2011

Cisco Expo 2011

In calitate de Technology Partner al evenimentului Cisco Expo 2011 si de integrator specializat – casa de solutii IT&C – va invitam maine – 30 Martie, la standul CRESCENDO, pentru a evalua impreuna:

Mediul virtualizat – Virtual Computing Environment – bazat pe pachetele de infrastructura VblockTM

in plus, prin intermediul terminalelor Zero Client si a clientilor de comunicatii instalati pe echipamente mobile (iPhone, iPad) veti putea testa modul de functionare si avantajele aduse de virtualizarea statiilor de lucru (VDI) si a aplicatiilor din cadrul infrastructurii IT&C (Exemplu: solutie de comunicatii unificate).

In sesiunea de break-out, interval orar 14.20 – 14.50, va invitam la prezentarea: “Contact Center, un serviciu critic! Studiu de caz: Apa Nova”, sustinuta de colegul nostru Dan Agache.

Pe tot parcursul evenimentului, expertii nostri va asteapta sa discutati si sa evaluati impreuna si alte aspecte de interes, referitoare la serviciile si solutiile de virtualizare si/ sau comunicatii.

Despre pachetele pre-integrate VblockTM

Pachetele integrate VblockTM, sunt platftorme integrate de virtualizare IT&C, care combina in mod armonios cele mai performante solutii de retea, servere, stocare, securitate si management IT, de la Cisco, EMC si VMware. Concepute ca pachete de infrastructura „ready-to-go/ready-to-grow”, cele trei solutii Vblock (Vblock0 – configuratie entry level, pentru companii mici si mijlocii, Vblock 1 – configuratie medium, pentru companii medii si mari, Vblock 2 – configuratie high-end, pentru companii mari si foarte mari) sunt pe deplin integrate, pre-testate si validate. Astfel, dumneavoastra beneficiati de avantajele aduse de virtualizare, avand garantia ca toate componentele infrastructurii dumneavoastra IT&C lucreaza unitar, intr-un mediu perfect integrat.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente.

Prin certificarile si acreditarile obtinute, echipa CRESCENDO detine competentele necesare, validate in proiecte finalizate cu succes, pentru a asigura intreaga gama de servicii, de la consultanta si proiectare, implementare, pana la mentenanta si suport pentru solutii de virtualizare integrate.

Ca urmare a permanentei preocupari de a oferi valoare clientilor sai, CRESCENDO a obtinut, in cadrul Cisco Romanian Partner Summit 2011, doua distinctii importante: “Virtualization Partner Of The Year in Romania” si “ Innovation Partner Of The Year in Romania”.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu