EMC Forum 2011 – The journey to the private cloud continues - Crescendo
17666
post-template-default,single,single-post,postid-17666,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

EMC Forum 2011 – The journey to the private cloud continues

EMC Forum 2011 – The journey to the private cloud continues

CRESCENDO, casa de solutii IT&C a fost partner Gold al editiei cu numarul doi EMC Forum 2011 – eveniment dedicat partenerilor si clientilor din Romania, desfasurat sub motto-ul „The journey to the Private Clouds continues”.

EMC Forum 2011 a debutat cu o sesiune dedicata problematicii Cloud Computing, in cadrul careia au fost prezentate pe larg beneficiile pe care aceasta tehnologie le poate furniza. In acest context, John O’Callaghan, EMC Executive Briefing Center Director EMEA and Asia Pacific EMC Corporation a subliniat faptul ca „Evolutia spre Private Cloud Computing reprezinta un pas firesc in dezvoltarea modelului IT, in succesiunea consolidare hardware – virtualizare – automatizare – Cloud. Industria IT parcurge o transformare radicala odata cu adoptarea din ce in ce mai rapida a conceptului «IT as a Service», care impune regandirea modelului de livrare a IT-ului”.

In completarea prezentarilor sustinute de EMC, CISCO si VMWare prezentarea sustinuta de dl. Cristian Mierlea – Business Unit Manager in cadrul CRESCENDO a reprezentat o suita de bune practici in migrarea infrastructurii IT a unei companii catre modelul “Private Cloud”, CRESCENDO fiind prima companie din Romania cu exprienta dovedita in implementarea solutiilor Vblock. Pachetele de infrastructura VblockTM sunt platftorme integrate de virtualizare IT&C, care combina in mod armonios cele mai performante solutii de retea, servere, stocare, securitate si management IT, de la Cisco, EMC si VMware. Lansate sub brandul VCE (Virtual Computing Environment) de catre alianta VMware-Cisco-EMC (si Intel), Vblock sunt solutii dedicate simplificarii adoptarii conceptului Private Cloud.

CRESCENDO are statutul de EMC Velocity Solution Provider si detine expertiza si certificarile EMC pentru implementarea intregului portofoliu de solutii de stocare EMC si pentru asigurerea serviciilor de suport aferente, conform unui SLA agreeat. In plus, CRESCENDO este Cisco Silver Partner cu certificarea Cisco ATP Unified Computing Systems si Vmware Enterprise Solution Provider.

 

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu