“Private Cloud for REAL”, la Cisco Expo 2012 - Crescendo
17609
post-template-default,single,single-post,postid-17609,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Private Cloud for REAL”, la Cisco Expo 2012

“Private Cloud for REAL”, la Cisco Expo 2012

In cadrul celei de-a noua editii a evenimentului Cisco Expo, ce va avea loc maine, 22 Martie 2012, Crescendo prezinta alaturi de IQON povestea de succes a primului proiect ,,private cloud” din regiune, bazat pe platforma Vblock1.

Bucuresti, 21 Martie 2012  – Crescendo, casa de solutii IT&C, anunta participarea, in calitate de Technology Partner, la cea de-a noua editie a Cisco Expo, eveniment ce va avea loc maine,  22 Martie 2012, la Willbrook Conference Center din Bucuresti.  In cadrul sesiunii de break–out, Crescendo va prezenta alaturi de IQON povestea de succes a primului proiect “private cloud” din Europa de Sud – Est, bazat pe platforma Vblock1.

Prezentarea, intitulata “Private Cloud for REAL! Vblock case study, hosted  IQON and Crescendo” va avea loc incepand cu ora 12.20 si va fi sustinuta de catre Dl. Paul Pirvu – IQON Infrastructure Manager, alaturi de Dl. Marius Tulea – Crescendo General Manager.

La standul Crescendo, vizitatorii expozitiei Cisco Expo vor putea testa arhitectura Cisco VXI, dedicata pentru implementarea unui mediu de desktop-uri virtualizate, care livreaza orice aplicatie catre orice dispozitiv, in orice mediu de lucru. oferind o experienta bogata utilizatorilor in acelasi timp cu un grad sporit de securitate si de control pentru departamentul IT.

Despre pachetele pre-integrate VblockTM

Pachetele integrate VblockTM sunt platforme integrate de virtualizare IT&C, care combina intr-o platforma unica, scalabila și extensibila cele mai performante solutii de de procesare, stocare, comunicatii unificate, administrare si securitate, oferite de alianta VCE: Cisco, EMC si Vmware. Concepute ca pachete de infrastructura „ready-to-go/ready-to-grow”, solutiile Vblock sunt pe deplin integrate, pre-testate si validate.

Datorita competentelor complementare si a expertizei dovedite in proiecte de anvergura, echipa Crescendo a obtinut statutul de  Vblock Qualified Partner, devenind prima companie din Romania acreditata de alianta VCE ( Cisco, EMC, Vmware) pentru a asigura intreaga gama de servicii aferente oricarei implementari VBlock: consultanta, implementare, mentenanta si suport.

Despre Crescendo

CRESCENDO, casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri.

CRESCENDO este 1st Tier Cisco Partner si detine competente avansate – inclusiv doua certificari ATP (Data Center Unified Computing, Unified Contact Center Enterprise ) – in aproape intregul portofoliu de solutii Cisco, pornind de la switching, routing, wireless, security, comunicatii unificate pana la contact center-e si centre de date.

In calitate de integrator IT&C, cu competente complementare, transferabile de la o tehnologie la alta, CRESCENDO  asigura un portofoliu complet de solutii si servicii IT&C

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu