CRESCENDO va fi Silver Partner in cadrul EMC Forum 2013 - Crescendo
17635
post-template-default,single,single-post,postid-17635,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO va fi Silver Partner in cadrul EMC Forum 2013

CRESCENDO va fi Silver Partner in cadrul EMC Forum 2013

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anuntă participarea la EMC Forum 2013, eveniment important din sfera IT&C, ce va avea loc marti, 3 septembrie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucuresti, incepand cu ora 09:00.

In calitate de partener Silver al evenimentului, CRESCENDO va prezenta la stand o aplicatie software de management centralizat a solutiilor cloud, bazata pe infrastructura EMC. Vizitatorii expozitiei vor putea testa si evalua solutia sub indrumarea specialistilor CRESCENDO si vor afla informatii utile privind solutiile in cloud si modul in care adoptarea acestora poate aduce plus valoare propriei afaceri.

CRESCENDO este EMC Velocity Premier Solution Partner si EMC Premier Services Provider (PSP). Mai mult decat atat, CRESCENDO este prima companie IT&C din Romania certificata Cisco Cloud Builder. Aceste desemnari, impreuna cu statutul de partener Vblock Qualified, acordat de catre alianta VCE, certifica experienta echipei Crescendo in a promova, implementa si integra proiecte complexe de infrastructuri „Cloud” complete, bazate pe parteneriatele strategice dintre Cisco, EMC, Vmware si VCE.

Despre Crescendo

CRESCENDO, casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutiile care raspund cel mai bine obiectivelor lor de business.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu