BPM Eastern Europe Summit 2014 - Crescendo
17624
post-template-default,single,single-post,postid-17624,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BPM Eastern Europe Summit 2014

BPM Eastern Europe Summit 2014

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, va participa in calitate de partener Bronze la cel mai mare eveniment de Business Process Management din Europa de Est – BPM Eastern Europe Summit 2014. Evenimentul va avea loc maine, 09 octombrie, la Hotel Royal (Sala Mircea Voda), incepand cu ora 09:30 si se adreseaza cercetatorilor si practicienilor din domeniul Business Process Management (BPM).

Conferinta isi propune sa acopere toate aspectele legate de BPM, inclusiv teorii, modele, tehnici, arhitecturi, sisteme si studii empirice si sa angajeze pe cei mai renumiti reprezentanti mondiali ai comunitătii BPM în conversatii, tutoriale si discutii stiintifice. Participantii vor putea afla mai multe informatii despre provocarile impuse de dinamica mediului de business, dar si despre solutiile oferite de noile directii IT.

CRESCENDO a adaugat in urma cu un an in portofoliul de aplicatii de business solutiile de BPM, alaturi de ERPBISCMxRMSharePoint si CrescendoApps. Experienta de 20 de ani pe piata IT&C, precum si parteneriatele incheiate cu lideri mondiali din sfera aplicatiilor de business, a virtualizarii si cloud computing-ului, intaresc pozitia CRESCENDO de integrator IT&C complet, cu expertiza dovedita in promovarea si implementarea celor mai noi si mai performante solutii IT.

Despre Business Process Management (BPM)

Business Process Management este considerata o abordare de management “holistica” pentru alinierea proceselor de AFACERI ale unei organizatii cu dorintele si provocarile clientilor. BPM utilizeaza o abordare sistematica in incercarea de a imbunatati continuu eficacitatea in AFACERI si eficienta in timp ce “lupta” pentru inovare, flexibilitate si integrarea cu tehnologia.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si a experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business si care se integreaza optim in arhitectura existenta.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu