Backup, Disaster Recovery and Business Continuity in Azure
20984
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20984,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Backup, Disaster Recovery and Business Continuity in Azure

Orice intrerupere in functionarea sistemului informatic cauzeaza pierderi financiare sau de imagine si va pune intr-o pozitie dezavantajoasa fata de competitie.  De asemenea, pierderea datelor, in urma unei defectiuni tehnice sau a unui atac de tip ransomware, poate afecta activitatea companiei dvs pe termen lung sau chiar va poate duce la faliment. Mai mult, normele GDPR active din luna mai au o influenta directa asupra modului in care companiile pastreaza datele si le stocheaza pe termen lung.  Este o certitudine ca supravietuirea in economia actuala impune existenta unui plan de continuitate operationala si recuperare datelor in cazul unui eveniment neprevazut pentru intreg sistemul informatic pe care il operati. Cum gestionati insa complexitatea si costurile unui asemenea proiect?

Solutia de Backup si Disaster Recovery va ajuta sa:

Limitati perioada de downtime

evitati riscurile de productivitate, financiare sau de conformitate

Reduceti costurile

nu sunt necesare alte locatii pentru copiile de backup

Gestionati complexitatea

Azure va ofera capabilitati de management si automatizare centralizate

Asigurati conformitatea

indeplineste cerintele de reglementare si de conformitate cu protectia datelor

In colaborare cu Microsoft, Crescendo propune o noua abordare conceptul de back-up si continuitate operationala. Daca in trecut aceste procese se bazau pe achizitia de echipamente si aplicatii complexe, astazi va oferim o alternativa  mai rapida, mai buna si mult mai ieftina. Serviciile Microsoft Azure Back-up and Disaster Recovery ofera cea mai buna protectie pentru datele companiei si complianta cu normele GDPR, fara investitii in avans si fara mentenanta. In caz de nevoie, multumita integrarii perfecte cu sistemul IT pe care il operati si a nivelului de automatizare, salvarea, recuperarea si restaurarea datelor au loc in secunde sau minute.

 

Cloud-ul Microsoft Azure are o disponibilitate asumata prin SLA de 99.99%, iar functionalitatile de Back-up si Disaster Recovery va ajuta sa limitati un posibil downtime si sa reduceti riscurile. De asemenea, eliminati costurile construirii unui sistem IT secundar care sa asigure redundanta necesara. Impreuna cu specialistii Crescendo puteti crea scenarii de utilizare pentru orice tip de aplicatii, de la document management la CRM si ERP (de exemplu: Dynamics CRM, SAP, Oracle, MFGPro), indiferent daca aveti infrastructura virtualizata cu VMware sau Hyper-v.

principalele cauze ale downtime-urilor neplanificate sunt:
  • energia electrica

  • defectiunile hardware

  • erorile umane

  • atacurile informatice

  • altele

Capabilitati avansate de management, automatizare si gestiune centralizata

Serviciile Azure Back-up and Business Continuity au capabilitati avansate de management si automatizare si gestiune centralizata, ceea ce va usura munca echipei dvs tehnice.  Replicarea datelor se face automat, pe baza politicii definite de companie, iar restaurarea datelor implica doar cateva click-uri. Astfel, va puteti asuma indicatori recovery point objective and recovery time objective foarte performanti, la un cost redus si fara sa cresteti inutil complexitatea infrastructurii IT.

De ce sa pierdeti date si timp si sa va expuneti riscurilor, daca specialistii Crescendo va pot oferi o solutie inovativa prin care sa va atingeti cele mai ambitioase obiective de continuitate operationala si complianta cu cele mai restrictive norme din domeniul protectiei datelor? Totul rapid, fara investiti in echipamente si aplicatii, printr-un sistem de plata in functie de utilizare.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei solutii de back-up sau doriti conturarea unui plan de continuitate operationala, cu Microsoft Azure si Crescendo aveti acces la o tehnologie cloud de top si o echipa de specialisti calificati, care va pot contura o solutie personalizata la cele mai competitive preturi.

Va rugam completati formularul de mai jos pentru orice detalii suplimentare si/sau download white paper

Aceasta este o comunicare de business. Va asiguram ca vom folosi aceste date doar pentru a raspunde solicitarilor Dvs.