Telefonie IP, Voicemail, Clienti mobili, Webex - CRESCENDO
16248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16248,page-child,parent-pageid-16216,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Telefonie IP, Voicemail, Clienti Mobili, WebEx

Solutiile de Telefonie IP, Voicemail, Clienti Mobili, Webex fac parte integranta din comunicatiile Cisco Unified Communication pentru care echipa CRESCENDO are competente certificate. Aplicatiile de voce, video, date, aplicatiile pe retele mobile sau fixe pot fi unificate pentru a permite utilizatorilor sa comunice cu usurinta in orice fel de spatiu de lucru, folosind orice suport, dispozitiv sau sistem de operare.

 

Solutiile de Telefonie IP pe care avem competenta sa le implementam ajuta organizatiile de orice dimensiune sa comunice in siguranta folosind o infrastructura rezistenta si scalabila. Aceasta aduce o serie de avantajele care rezida din utilizarea unei retele convergente pentru transport si interconectare.  Imbunatatiti astfel agilitatea si productivitatea angajatilor.

Telefonie IP

Prin serviciile de Telefonie IP va oferim un mod de a extinde serviciile de comunicatii intr-o maniera sigura si fiabila tuturor angajatilor indiferent de numarul de locatii in care isi desfasoara activitatea sau daca lucreaza folosind dispozitive mobile.

Voicemail

Solutiile de Voicemail pe care vi le propunem va ajuta sa ascultati, vizualizati si sa raspundeti la mesajele primite direct de pe ecranul telefoanelor Cisco Unified IP.

Clienti Mobili

Solutiile mobile de la Cisco pe care vi le propunem au rolul pe de o parte de a crea utilizatorilor o experienta de lucru deosebita, precum si un client mobil relevant pentru nevoile organizatiei.

Webex

Solutiile WebEx pe care avem competenta de a le implementa va ofera servicii privind colaborarea la cerere, intalniri online, conferinte web si conferinte bazate pe aplicatii video.

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA