Mesagerie si comunicatii unificate - Solutii Colaborare si Comunicatii
16314
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16314,page-child,parent-pageid-16310,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Mesagerie si comunicatii unificate

Atunci cand informatiile de care aveti nevoie nu pot fi accesate rapid, de oriunde si la orice ora, iar echipa Dvs. este dispersata teritorial, proiectele Dvs. pot suferi intarzieri, iar costurile pot depasi bugetarile initiale. Va propunem experienta unificarii intr-o singura solutie a e-mailului, a calendarului, a mesageriei instantanee, a telefoniei prin VoIP, a spatiului de lucru pentru colaborarea cu colegii si partenerii de afaceri si a conferintelor web (audio, video, shared work-place).

 

In calitate de CISCO GOLD PARTNER ( Advanced Collaboration Architecture Specialization), MICROSOFT PARTNER NETWORK (Microsoft Voice Ready Partner) si POLYCOM AUTHORIZED RESELLER (Unified Communications), suntem unul dintre cei mai experimentati furnizori de solutii de comunicatii unificate din Romania, cu referinte in peste 20 de companii. Echipa noastra detine competentele si experienta necesara pentru a va asigura intreaga gama de servicii, de la consultanta, implementare, integrarea solutiei aleasa in infrastructura Dvs. si suport.

Obtineti Imbunatatirea colaborarii si productivitatii echipelor prin:

Simplificarea comunicatiilor

Notificarea prezentei, posibilitate initierii de audio/web conferinte, oricand si de oriunde

Optimizarea interactiunilor dintre echipe

Reunirea dinamica a persoanelor, a grupurilor de lucru virtuale si a echipelor.

Accesarea si partajarea informatiilor pe desktop

In calatorii si la cerere intr-o maniera la fel de simpla ca efectuarea unui apel telefonic.

Acces convenabil pe mai multe dispozitive

Transformarea dispozitivelor mobile in extensii ale retelei de companie pentru sporirea productivitatii angajatilor in orice locatie.

Obtineti Reducerea costurilor prin:

Costuri de telefonie si conferinte

Prin telefonia VoIP se elimina costurile mari pentru apeluri interurbane si/sau internationale, precum si tarifele pentru linii inchiriate

Costuri aferente deplasarilor

Deplasarile mai scurte, mai putine, dar mai productive vor avea un impact notabil asupra contului de profit si pierderi al organizatiei, atat prin cresterea veniturilor, cat si prin reducerea costurilor

Costuri de administrare a infrastructurii IT&C

Reteaua consolidata pentru comunicatii de voce si de date reduce costurile aferente mutarii, adaugarii si modificarii echipamentelor.

Studii de caz

SOLUTIE DE COMUNICATII UNIFICATE LA ABB ROMANIA

ABB Romania, lider pe piata de energie si automatizari din Romania si membra a ABB Grup, a introdus o solutie Cisco de comunicatii unificate pentru a imbunatati procesele de lucru si a reduce costurile de comunicatii. Proiectul a implicat de asemenea modernizarea retelei IT si interconectarea a doua locatii ale companiei. Solutia a fost proiectata si implementata de Crescendo, partener Silver al Cisco in Romania.

COMUNICATII UNIFICATE LA VOLKSBANK ROMANIA

Volksbank Romania, a treia banca din sistem la sfarsitul anului 2008, cu active de peste 5,3 miliarde euro si o cota de piata de 6,79%, a ales solutia Cisco IP Telephony pentru a reduce costurile operationale aferente comunicatiilor. Proiectul a fost demarat prin implementarea solutiei in cateva sedii cheie Volksbank Romania si intr-un sediu din Cipru. Solutia a fost conceputa, modelata si implementata de echipa CRESCENDO, impreuna cu specialistii bancii.

MICROSOFT UNIFIED COMMUNICATION LA IMPACT SA

In urma implementarii solutiei Microsoft Office Communications Server 2007 R2, dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor ia decizii mai rapide si beneficiaza de o reducere de pana la 50% a costurilor de deplasare si de comunicare, punand astfel bazele comunicatiilor unificate (Microsoft Unified Communications). „Aveam nevoie de o solutie care sa eficientizeze lucrul in echipa, o solutie de comunicatii care sa faciliteze audio si video conferintele.”

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA