Arhitecturi complexe de retea - Optimizarea infrastructurii - CRESCENDO
16234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16234,page-child,parent-pageid-16214,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Arhitecturi complexe de retea

Adresam piata (atat zona enterprise, cat si SMB) cu arhitecturi de comunicatii si solutii avansate de Cloud Computing, data center, contact center, comunicatii unificate, etc., echipa noastra fiind pregatita sa duca la bun sfarsit si cele mai complexe proiecte, unde e nevoie de un inalt grad de expertiza. Bineinteles ca, in solutiile tehnologice pe care le alegem si le promovam, tinem cont de experienta si preferintele clientului, promovand si integrand tehnologiile de la Cisco si de la alti parteneri cu care lucram.

 

Virtualizarea centrelor de date nu mai este doar o tendinta de moment. Este deja un imperativ al arhitecturilor de IT&C, ce trebuie sa raspunda unor cerinte de business tot mai mult legate de reduceri de costuri, eficienta energetica si operationala sau agilitate in piata. Prin competentele pe care le-am construit in Data Center, ne-am pozitionat ca un consultant de incredere pentru clientii nostri, si am demonstrat ca suntem capabili sa intelegem nevoile complexe de business si sa le propunem arhitecturi tehnologice performante.

CRESCENDO este 1st Tier Cisco Partner si detine competente avansate – inclusiv doua certificari ATP (Data Center Unified Computing, Unified Contact Center Enterprise ) – in aproape intregul portofoliul de solutii Cisco, pornind de la switching, routing, wireless, security, comunicatii unificate pana la contact center-e si centre de date. In plus, in calitate de integrator IT&C, cu competente complementare, transferabile de la o tehnologie la alta, CRESCENDO  asigura un portofoliu complet de solutii si servicii IT&C.

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA