CRESCENDO, Cisco Data Center Partner of the Year 2011 - Crescendo
17354
post-template-default,single,single-post,postid-17354,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO, Cisco Data Center Partner of the Year 2011

CRESCENDO, Cisco Data Center Partner of the Year 2011

Odata cu obtinerea distictiei “Cisco Data Center Partner of the Year 2011” si prin parteneriatele, certificarile si referintele detinute, echipa CRESCENDO se claseaza in topul integratorilor de solutii dedicate centrelor de date.

Bucuresti – 2 Decembrie  2011 –  CRESCENDO, casa de solutii IT&C, anunta obtinerea distictiei Cisco Data Center Partner of the Year, in cadrul Cisco Annual Partner Meeting – conferinta anuala desfasurata pe 15 si 16 noiembrie 2011, dedicata celor mai importanti parteneri Cisco din Romania. Statutul de partener al anului 2011 in Romania pentru solutiile Cisco Data Center a fost acordat companiei ca urmare a proiectelor bazate pe tehnologiile Cisco, inclusiv UCS si Nexus, implementate cu succes de echipa CRESCENDO.

De altfel, Crescendo este unul dintre integratorii IT&C din Romania care, in 2011, a implementat cu succes proiecte dedicate centrelor de date, mai ales in mediul enterprise, bazate pe tehnologiile partenerilor sai, precum Cisco, HP, EMC, Vmware etc.

“Acest premiu ne bucura si onoreaza in acelasi timp, fiind o recunoastere a angajamentului nostru in a dezvolta – competente superioare in tehnologiile Cisco, pe langa solutiile tehnologice cu care lucram deja.  Prin proiectele desfasurate, echipa noastra a demonstrat ca detine o expertiza exceptionala si are capacitatea de a proiecta si implementa solutii avansate dedicate centrelor de date precum si a le integra cu tehnologiile altor furnizori de talie mondiala. Toate acestea ne pozitioneaza ca partenerul de incredere pentru clientul care doreste sa integreze mai multe tehnologii, de la mai multi furnizori de talie mondiala.” precizeaza dl. Costel Cristea, Communications Solutions Business Unit Manager.

“Virtualizarea centrelor de date nu mai este doar o tendinta de moment. Este deja un imperativ al arhitecturilor de IT&C, ce trebuie sa raspunda unor cerinte de business tot mai mult legate de reduceri de costuri, eficienta energetica si operationala sau agilitate in piata. Prin competentele pe care le-a construit in Data Center, Crescendo s-a pozitionat ca un consultant de incredere pentru clientii lor, capabil sa le inteleaga nevoile complexe de business si sa le propuna arhitecturi tehnologice performante. Ne bucura sa oferim acest premiu celui mai bun partener Cisco in tehnologiile Data Center. Iar pentru ca sunt deja numarul unu, nu le putem ura decat sa ramana acolo, ceea ce intr-o lume atat de dinamica, inseamna de fapt sa se reinventeze constant asa cum au facut-o si pana acum”, a spus Dragos Josanu, Partner Organization Manager, Cisco Romania.

CRESCENDO este 1st Tier Cisco Partner si detine competente avansate – inclusiv doua certificari ATP (Data Center Unified Computing, Unified Contact Center Enterprise ) – in aproape intregul portofoliul de solutii Cisco, pornind de la switching, routing, wireless, security, comunicatii unificate pana la contact center-e si centre de date. In plus, in calitate de integrator IT&C, cu competente complementare, transferabile de la o tehnologie la alta, CRESCENDO  asigura un portofoliu complet de solutii si servicii IT&C.

De altfel, calitatea serviciilor si solutiilor livrate de CRESCENDO a fost incununata, an de an, prin obtinerea calificativului “Customer Satisfaction Excellence”, calificativ ce indica un nivel ridicat al satisfactiei clientilor, monitorizat constant prin mecanismul extern CSAT (Cisco Customer Satisfaction).

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente.

 

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu