Transformare digitala: Internet of things (IoT) & Analytics -Crescendo
16228
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16228,page-child,parent-pageid-16212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Internet of Things & Analytics

Internet of Things este un domeniu emergent care defineste retele formate din obiecte inteligente cu capabilitat de transmitere a datelor prin cablu sau tehnologii wireless. Dincolo de imbunatatirea calitatii vietii, Internet of Things (IoT) sau Internetul Obiectelor, are aplicabilitate majora la nivel corporate. Permite organizatiilor sa colecteze si sa analizeze date de la o multitudine de senzori de pe echipamente de productie, conducte, statii meteorologice, contoare inteligente, camioane de livrare si alte tipuri de masini, etc.

 

Aplicatiile de analiza IoT ajuta companiile sa intelega datele colectate prin intermediul obiectelor, senzorilor, etc cu scopul de a reduce costurile de intretinere, de a evita esecurile echipamentelor si de a imbunatati operatiunile la nivelul intregii afaceri.

CRESCENDO IN CALITATE DE INTEGRATOR IT ARE IN PREZENT O ECHIPA SOLIDA CARE DEZVOLTA SOLUTII PROPRII BAZATE PE TEHNOLOGIA IOT.

Realizarea unor proiecte IoT presupune echiparea dispozitivelor cu senzori de retea pentru ca acestea sa poate fi conectate si sa lucreze impreuna, precum si echipe tehnice multidisciplinare care sa aiba capacitatea de a interpreta rezultatele adunate cu ajutorul senzorilor si de a livra clientilor dashboard-uri inteligente, rapoarte personalizate, alerte atunci cand apar varfuri in masuratori precum si sugestii de imbunatatire.

COMPETENTELE NOASTRE

IoT a deschis calea inevitabila a ceea ce numim transformarea digitala la toate nivelurile.

Knowledge - BIG DATA

Pentru realziarea proiectelor de tip IoT este necesara o echipa de specialisti cu solide cunostinte de analize Big Data. Avem echipe care dezvolta propriile proiecte de IoT.

COMUNICARE

Cu toate ca aceasta competenta nu este in mod special legata de tehnologie, ramane totusi un punct cheie al industriei de IoT.

SECURITATE

Una dintre preocuparile majore in ceea ce priveste IoT este securitatea. Realizam evaluari de vulnerabilitate si putem implementa o retea puternica de securitate pentru a asigura datele clientilor nostri.

COLABORARE

Versatitilitatea IoT aduce un beneficiu major companiilor care isi pot obtine astfel date critice pentru dezvoltarea viitoare a afacerii. Realizam dashboard-uri inteligente si integrarile complexe.

URMATORUL PROIECT IOT IL PUTEM DEZVOLTA PENTRU DUMNEAVOASTRA. SCRIETI-NE SI VA PUTEM AJUTA