Microsoft Business Intelligence - BI - CRESCENDO
17932
page-template-default,page,page-id-17932,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Microsoft Business Intelligence

Microsoft Business Intelligence ajuta la eficientizarea performantelor de business prin facilitarea luarii celor mai bune decizii.

 

Combinand capacitatea de analiza a datelor conferita de Microsoft SQL Server si Microsoft Windows Server System cu puterea si simplitatea pe care le aduce Microsoft Office System, organizatiile beneficiaza de solutii complete si eficiente.

 

Companiile au flexibilitatea de a alege dintr-o varie larga de instrumente si aplicatii. CRESCENDO, in calitate de Microsoft Partner Network, are competente dovedite in implementarea de solutii avand la baza Microsoft Business Intelligence.

 

Experienta de integrator de solutii si servicii IT&C, cunoasterea specificului industriilor in care activeaza, know-how-ul de BI si referintele sunt doar o parte din diferentiatorii CRESCENDO.

Gestiunea eficienta a riscurilor

Monitorizarea si gestiunea riscurilor care pot ameninta realizarea obiectivelor strategice ale organizatiei, precum si de posibilitatea inlaturarii pierderilor financiare prin cunoasterea factorilor care le genereaza

arhitectura unica pentru analiza si raportare

Prin controlul atent al drepturilor utilizatorilor, organizatiile pot pune la dispozitie analize ad-hoc pentru oamenii-cheie, rapoarte tiparite pentru utilizatorii de la distanta, “dashboard metrics” pentru managerii executivi si aplicatii analitice pentru managerii de nivel ierarhic mijlociu.

Integreaza toate datele pentru analiza

integreaza toate datele pentru analiza, de la datele relationale standard, exporturile de text, datele Microsoft Excel, pana la fluxurile XML. Indiferent daca datele sunt stocate in data warehouse sau in sisteme operationale, ele sunt permanent disponibile pentru utilizare in BI.

TCO (total cost of ownership) scazut

Nu sunt necesare investitii mari in hardware, training-ul pentru utilizatori este extrem de scurt iar toate acestea dau un TCO foarte mic, care se recupereaza de obicei in primele luni de utilizare.

TE INTERESEAZA SOLUTIA? ITI RASPUNDEM LA INTREBARI: