Microsoft OMS: Produse si servicii standardizate: Crescendo
18828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18828,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Microsoft OMS

Iti usuram munca cu o noua solutie IT

Asa cum te-am obisnuit deja, vrem sa iti oferim cele mai noi si eficiente solutii IT&C pentru protejarea, adaptarea si simplificarea afacerii tale.

 

De data aceasta venim in intampinarea nevoii tale de a usura gestionarea infrastructurii de servere cu Operations Management Suite (OMS).

Iti usuram munca cu o noua solutie IT

OMS este o solutie completa Microsoft ce asigura monitorizarea infrastructurii de servere Azure, Amazon, AWS, Windows Server, Linux, VMware si OpenStack intr-un mediu hybrid.

Solutia oferita de Crescendo asigura optimizarea si simplificarea data-center-ului virtual ce poate include zeci, sute sau chiar mii de masini virtuale distribuite pe zeci de medii fizice.

Dashboard-ul ofera o privire de ansamblu asupra masinilor virtuale si asigura o gestionare simpla si eficienta a acestora in cloud. Astfel, vei putea accesa dashboard-ul centralizat de oriunde si de pe orice device.

Ce beneficii iti aduce Operations Management Suite?

Fie ca utilizezi deja System Center si vrei sa ii adaugi un plus de valoare, sau iti doresti pur si simplu o solutie hybrid completa pentru gestionarea retelelor in cloud, iata cateva dintre beneficiile pe care ti le aduce OMS:

Te ajuta sa controlezi si administrezi infrastructuri fizice si virtuale, Private Cloud si Public Cloud.

Este ideal in obtinerea unor informatii rapide si concludente despre starea bazelor de date SQL Server si MySQL Server.

Verifica si prezinta informatii despre nivelul de securitate al serverelor si amenintarile de securitate cibernetica pentru infrastructura de servere (anomalii, traffic malware, adrese IP suspecte, threat intelligence).

Iti micsoreaza costurile cu storage-ul traditional prin furnizarea de solutii de backup si protectie a masinilor virtuale/fizice prin Azure Backup / Site Recovery.

Este o solutie fiabila de disaster recovery ce te ajuta in asigurarea de business continuity.

Afla mai multe detalii

Daca ti-am starnit interesul cu privire la solutia OMS de monitorizare si gestionare a infrastructurii de servere si ai vrea sa afli mai multe despre functionalitatile si beneficiile aduse de aceasta, nu ezita sa ne contactezi si sa stabilesti o intalnire cu noi.