QlikView - Solutii de business - BI - Business Intelligence - CRESCENDO
17915
page-template-default,page,page-id-17915,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

QlikView

QlikView faciliteaza monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate.

 

Astfel, QlikView este solutia ideala pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vanzari, marketing, aprovizionare si management, finante, resurse umane, productie, administratie publica sau IT.

 

Motorul de analiza QlikView utilizeaza tehnologia originala AQL (Associative Query Logic), care permite conectarea la orice sursa de date (ERP, CRM, Microsoft Excel, loguri, fişiere CSV), reusindu-se astfel unificarea tuturor „insulelor informationale” generate de multimea aplicatiilor folosite in cadrul unei inteprinderi.

 

QlikView ofera tablouri de bord personalizate, rezultatele obţinute putand fi tiparite ca rapoarte, salvate ca PDF-uri, trimise catre Mirosoft Excel sau alte aplicatii Microsoft Office.

Motor QIX

QlikView 12 ruleaza acum pe motorul QIX de a doua generatie. Aceasta inseamna o performanta imbunatatita si partajarea mai usoara a modelelor de date (fisiere .qvd) intre QlikView si Qlik Sense.

Securitate

Cu QlikView 12 atingem cel mai inalt nivel de cerinte de securitate pentru companii si organizatii guvernamentale sau militare. Aplicatia dispune de cele mai bune practici de securitate si standardele criptografice din industrie.

Mobile

Toate functiile disponibile in QlikView sunt accesibile pe dispozitivele touch fara limitari, inclusiv capacitatile de explorare, colaborare si creatie. Utilizatorii de dispozitive hibride pot trece intre mouse, pen si intrare tactila fara a fi nevoie sa actualizeze manual aplicatia.

Qlik DataMarket

Qlik DataMarket permite utilizatorilor sa integreze in analizele interne factori externi care influenteaza sau afecteaza afacerea (ex: vremea, moneda, demografia, indicatori economici, etc.). Qlik DataMarket este disponibila ca serviciu direct in QlikView.

Te intereseaza solutia? Iti raspundem la intrebari: