Cloud Computing - Solutii Infrastructura - CRESCENDO
16308
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16308,page-child,parent-pageid-16294,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cloud

Va confruntati cu o infrastructura IT&C neomogena si/sau invechita? Va aflati in imposibilitatea de a raspunde rapid cerintelor de afaceri in continua schimbare? Costurile de intretinere si mentenanta consuma peste 50% din bugeul Dvs.? Migrati spre Cloud Computing!

 

Beneficiati astfel de o infrastructura IT&C automatizata si scalabila prin care oferiti in organizatie acces la cerere la un pool elastic de resurse: servicii, aplicatii, servere, spatii de stocare si retea, in conditiile reducerii dramatice ale costurilor IT.

 

Indiferent de modelul de Cloud Computing ales (Private/Public/Hybrid), am construit impreuna cu partenerii nostri o abordare integrata prin care aducem intr-o platforma convergenta cele mai bune resurse de retea, servere, stocare, securitate si management IT din organizatie.

Transformarea IT-ului dintr-un furnizor de aplicatii si suport in furnizor de servicii

Departamentul IT devine furnizorul tuturor serviciilor IT din organizatie, care pot fi dezvoltate, personalizate si scalate rapid, functie de cerintele de afaceri;

Alinierea departamentului IT&C la nevoile de afaceri ale organizatiei

Prin Private Cloud, IT-ul pune la dispozitia afacerii instrumentele de care are nevoie pentru inceperea unui proiect nou, extinderea sau comprimarea activitatii, deschiderea unei unitati noi, integrarea unei companii achizitionate, etc. De asemenea, in functie de nevoile reale si de cerintele venite din partea utilizatorilor, IT-ul poate aloca dinamic resursele din cadrul organizatiei.

Trecerea IT-ului din zona de centru de cost in centru de profit

Modelul Private Cloud permite departamentului IT sa monitorizeze utilizarea serviciilor IT in organizatie si sa factureze fiecare departament, functie de serviciile folosite.

Revolutionati modul de functionare si organizare a departamentului si a resurselor IT, beneficiind concret de:

Cresterea Flexibilitatii Afacerii

Prin alinierea departamentului IT&C la nevoile de afaceri ale companiei, capacitatea si viteza organizatiei de a se adapta si de a raspunde imediat la schimbarile din piata creste, ceea ce se traduce intr-un plus de competitivitate si avans in fata concurentei.

Siguranta, Incredere si Stabilitate

Prin Cloud, beneficiati de control total si stabil asupra propriilor date, aplicatii si resurse, precum si a modului in care acestea sunt accesate, in conditii de siguranta si incredere.

Scaderea
Costurilor

Printr-un data center ce necesita cu pana la 85% mai putine servere, switchuri, costurile aferente consumului de energie, depozitare si mentenanta, scad cu pana 80%.

Cresterea Satisfactiei Utilizatorilor Finali

Prin acces securizat, de oriunde, la toate resursele de care au nevoie si adaptarea rapida a serviciilor la nevoile lor punctuale.

Solutii din portofoliul nostru:

Cisco
 • Cisco Cloud Web Security
 • Cisco Meraki
 • Cisco WebEx Meeting Center
 • Cisco Energy Management Suite
Microsoft
 • Office 365
 • Windows Azure
 • Windows Intune
 • CRM Online
 • Project Online
 • Visio Online
 • Services Provider License Agreement (SPLA)
Hewlett-Packard
 • HP Cloud System Matrix
VCE
 • Vblock
Cloudfinder
 • Solutii de backup pentru cloud
SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA