IT Management - Solutii Infrastructura IT&C - CRESCENDO
16306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16306,page-child,parent-pageid-16294,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

IT Management

Prin solutiile HP IT Performance Suite oferim directorilor de tehnologia informatiei o abordare noua, completa, care se concentreaza pe strategie, procese si operatiuni, sprijinita de un portofoliu complet de produse si servicii software. Abordarea HP IT Performance Suite pune accent cu precadere pe patru initiative ale directorilor IT, deosebit de importante pentru succesul afacerii:

 • Alinierea tehnologiei informatiei la cerintele de business
 • Managementul serviciilor IT
 • Managementul aplicatiilor
 • Transformarea/optimizarea centrului de date (Data Center)

 

Astfel, portofoliul HP IT Performance Suite va ajuta sa va asigurati ca fiecare investitie in IT, toate resursele alocate si fiecare aplicatie, in dezvoltare sau in productie, vine in sprijinul strategiei de business.

BENEFICII

Prioritizare

Alocarea resurselor IT in functie de prioritatile afacerii

Automatizare

Automatizarea proceselor-cheie, a aplicatiilor si operatiunilor in intreaga organizatie IT

Optimizare

Planificarea serviciilor IT din punct de vedere al resurselor, valorii si angajamentelor de timp

Reducerea riscurilor

Aferente operatiunilor de upgrade sau altor schimbari planificate sau neplanificate

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor cu infrastructura IT

knowledge transfer

Transferul de cunostinte catre echipa IT proprie

Transparenta

Vizibilitate asupra valorii reale a serviciilor IT livrate in organizatie

Cuantificabil

Masurarea eficientei dintr-o perspectiva de afaceri

Acest cadru strategic este completat in mod armonis de expertiza echipei de servicii CRESCENDO, certificata HP Software Gold Partner si HP Software Services Integrator. Ofertele noastre includ consultanta privind solutiile HP IT Performance Suite, training si servicii de suport, toate bazate pe metodologii standard recunoscute in industrie. Ca parte a intregii solutii de care puteti beneficia, acestea va ajuta sa optimizati valoarea investitiilor in HP IT Performance Suite.

 

Din punct de vedere functional, portofoliul de solutii HP IT Performance Suite se adreseaza tuturor domeniilor cheie ale unei organizatii din punct de vedere al dezvoltarii, alinierii si securizarii domeniului IT:

Strategie

Solutii de management de portofoliu si proiecte, centru SOA.

Aplicatii

Solutii de testare a calitatii, performantei si securitatii aplicatiilor software.

Operatii

Solutii de management si automatizare a operatiilor IT.

Strategie

Solutii de management de portofoliu si proiecte, centru SOA

Centru de management de proiect si portofoliu – CIO Office

Identificarea si prioritizarea proiectelor IT&C, care aduc valoare reala afacerii, este esentiala. HP Project and Portfolio Management ofera directorilor IT vizibilitate in timp real asupra cerintelor strategice si operationale ale companiei, inclusiv proiecte in derulare, programe si activitati de mentenanta continua.  Astfel, departamentul IT poate identifica rapid si prioritiza proiectele si initiativele potrivite pentru a sustine alinierea la obiectivele companiei. In plus, se reduce probabilitatea de a investi fonduri in initiative care nu corespund cerintelor companiei, iar numarul proiectelor esuate va scadea substantial.

Centru SOA (Service Oriented Architecture – Arhitectura Orientata pe Servicii)

Spre deosebire de abordarile care ofera doar sisteme de raportare temporara si instrumente de planificare a proiectelor, Crescendo ofera un portofoliu bine integrat de aplicatii software care va ajuta in  planificarea ciclului de viata complet al livrarii de aplicatii bazate pe SOA – de la planificare la managementul calitatii diverselor operatiuni. Aceste capabilitati pun aplicatia software HP in pozitia in care poate furniza directorului IT vizibilitatea si controlul necesar pentru a alinia serviciile IT cu obiectivele de afaceri.

Aplicatii

Solutii de testare a calitatii, performantei si securitatii aplicatiilor software

Centrul de calitate

Aplicatia software HP Quality Center este utilizata de echipele de testare (QA), dezvoltatori si analisti de afaceri pentru realizarea de teste automatizate ale aplicatiilor software si asigurarea calitatii intr-o larga paleta de medii si aplicatii IT. HP Quality Center combina o suita integrata de module specifice, un tablou general al afacerii si o fundatie deschisa, scalabila si extensibila.

Centrul de performanta

Solutia software HP Performance Center reprezinta singura solutie care scaleaza de la testarea performantelor proiectului, pana la solutiile acceptate global 24×7, pentru Centrele de Performanta a Excelentei. HP Performance Validation va ajuta la centralizarea resurselor si infrastructurii asociate cu testarea de performanta. Totodata, va ajuta sa standardizati mediul de test.

Centrul de securitate al aplicatiilor

Ajuta dezvoltatorii, echipele de testare (QA) si profesionistii in securitate sa detecteze rapid si la costuri reduse si sa corijeze, in acelasi timp, vulnerabilitatile de securitate si defectiunile pe intreaga durata a ciclului de viata al aplicatiei. Aceste produse software web-based de testare a securitatii ofera definitii comune privind politicile de securitate, testare automatizata, control al permisiunilor centralizat si acces web la informatiile privind securitatea.

Operatii

Solutii de management si automatizarea operatiilor IT

Business Service Management

HP Business Service Management (BSM) este o solutie completa de management al serviciilor de afaceri ce integreaza monitorizarea retelei, serverelor, aplicatiilor si tranzactiilor de business. Astfel, se realizeaza conectarea serviciilor de business cu infrastructura si aplicatiile existente in vederea prioritizarii serviciilor care sunt critice pentru afacere. Acest lucru duce la o mai mare eficienta a operatiilor IT si a livrarii servicilor de calitate. HP BSM se integreaza usor cu alte solutii HP de management IT, inclusiv Operations Center, Network Management Center si Application Performance Management.

 

In acest fel, organizatia Dvs. va putea:

 • Reduce timpul consumat de expertii IT pe activitatile  operationale prin intermediul tehnologiei de automatizare
 • Creste calitatea serviciilor prin accelerarea timpului de diagnosticare si rezolutie
 • Scade costurile aferente managementului serviciilor de business
 • Detecteaza si rezolva problemele in mod proactiv la nivelul tranzactiilor de afaceri (achizitii online, tranzactii pe bursa si rezervari de calatorie), pentru a preintampina situatia in care clientii Dvs. sa fie afectati de BTM (Business Transaction Management)
 • Intelege mai bine relatia dintre serviciile de afaceri si infrastructura care sta la baza lor
 • Profita de virtualizare si cloud computing
 • Creste eficienta folosind un management al evenimentelor si performantei care include managementul mediilor virtuale si automatizarea administrarii serverelor
Business Service Automation

HP Business Service Automation este o suita integrata care automatizeaza managementul serviciilor de business end-to-end in vederea reducerii costurilor, timpului si riscurilor. Prin solutiile de Client Automation si Data Center Automation, puteti obtine:

 

 • Reducerea pana la praguri minime a riscului provocat de downtime, erori de configurare sau procese manuale. Veti obtine rezultate consecvente, previzibile si automatizarea remedierii incidentelor minore. In plus, organizatia are la indemana cele mai bune practici in domeniu pentru schimbarea, gestionarea si standardizarea mediului IT;
 • Cresterea eficientei: Prin automatizarea operatiunilor zilnice, organizatia poate migra in zona strategica;
 • Reducerea costurilor de management IT si imbunatatirea eficientei;
 • Reducerea riscurilor asociate cu securitatea prin politica de gestiune a identitatii;
 • Cresterea agilitatii prin schimbari mai rapide, fara perturbarea utilizatorilor.
Solutiile HP IT Service management

Solutiile HP Software pentru Managementul Serviciilor IT (ITSM) abordeaza principalele provocari  legate de eficienta personalului, diminuarea riscurilor si optimizarea costurilor, conducand spre alinierea serviciilor IT la obiectivele de business ale organizatiei. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea a trei principii cheie:

 • Marirea nivelului de servicii IT livrat catre mediul de afaceri – Solutiile HP ITSM permit monitorizarea in mod proactiv a nivelului de servicii livrat catre mediul de afaceri, consolideaza comunicarea si furnizeaza indicatori cheie de performanta referitoare la serviciile ITIL v3.
 • Automatizarea proceselor, sarcinilor si serviciilor IT – Automatizarea IT este veriga principala pentru pentru reducerea costurilor si cresterea eficientei. Solutiile HP ITSM sprijina activitatea directorilor IT, in sensul standardizarii si automatizarii celor mai bune practici in domeniu pentru cresterea eficientei personalului, diminuarea cheltuielilor, integrarea livrarii serviciilor end-to-end, implementarea cataloagelor de autoservire si de management al cunostintelor, cat si intelegerea completa a costului total de achizitie al serviciilor livrate de celalalte echipe.
 • Diminuarea riscului prin centralizarea si imbunatatirea proceselor – Solutiile HP ITSM atenueaza riscurile prin ajutorul dat echipelor IT in automatizarea controlului schimbarilor in vederea micsorarii numarului de intreruperi ale serviciilor, respectarea reglementarilor si accelerarea proceselor de certificare si atestare. De asemenea, solutiile HP ITSM izoleaza potentialele probleme de afaceri si le trateaza potrivit prioritatilor financiare.

Acreditarile HP ale echipei CRESCENDO

HP Accredited Systems Engineer

Detinem educatia, experienta si acreditarile necesare pentru a crea, sustine si integra o solutie complexa la nivel enterprise – inclusiv platforma, sistemul de operare, de stocare, retelistica si componentele de optiune, pentru a rezolva nevoile afacerii Dvs.

HP Accredited Integration Specialist

Detinem experienta necesara pentru integrarea de platforme, sisteme de operare, componente de stocare si aplicare. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru design, suport si integrare a solutiilor specifice business-ului Dvs.

HP Accredited Sales Consultant

Specialistii nostri de vanzari detin cunostinte extinse privind liniile de produse HP astfel incat vor pozitiona si vor recomanda cu succes produsele si serviciile HP enterprise, care vor furniza solutia potrivita cu cerintele si nevoile Dvs. de afacerii .

HP Accredited Presales Consultant

Detinem expertiza in mediile enterprise de nivel mare pentru a crea si planifica solutii enterprise bazate pe tehnologii HP.

HP Master Accredited Systems Engineer

Profesionistii nostri detin expertiza de a crea, integra si sustine solutii complete, bazate pe cerintele de business ale clientilor nostri, care includ aplicatii, middleware, platforma, sistem de operare, stocare, retelistica si componente de optiune.

HP Accredited Platform Specialist

Furnizam mentenanta de hardware si suport cu scopul de a aduce hardware-ul la nivelul operational de fabrica.

HP Certified Systems Administrator

Detinem expertiza pentru a face instalari hands-on, configurari, administrarea si suportul solutiilor si/sau sistemelor de operare HP in mediile de retea. Avem capabilitatile de a implementa si administra sistemele de operare HP si solutiile complexe enterprise.

HP Certified Systems Engineer

Oferim instalare hands-on, optimizarea performantei, management si suport al solutiilor si sistemelor de operare HP in medii complexe enterprise.

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA