BEST in IT 2009 - Crescendo
17676
post-template-default,single,single-post,postid-17676,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BEST in IT 2009

BEST in IT 2009

In cadrul unei festivitati, publicatia CLUB IT&C a acordat premiile “BEST in IT 2009” unor importante companii si personalitati din domeniul IT&C. CRESCENDO  a obtinut distinctia: Best Partners.

“Urmarim atent evolutiile pietei IT&C din Romania, in efortul nostru de a face din revista CLUB IT&C o publicatie care sa evidentieze tendintele, evolutiile, caracteristicile, dar si traditiile acestui domeniu in tara noastra. De aceea am apreciat ca este oportun sa organizam un eveniment, care ne dorim sa devina traditional, in cadrul caruia sa prezentam performantele industriei IT in anul 2009, dar sa scoatem in evidenta si traditia informaticii romanesti”, au declarat organizatorii. “In pofida crizei, au fost si lucruri pozitive, care reflecta caracterul extrem de dinamic al lumii IT, un vector important al dezvoltarii societatii, inclusiv cea romaneasca. Am inregistrat rezultatele financiare pozitive ale unor companii, proiecte importante, implementari de succes, dezvoltari in plan regional, prin deschiderea de centre unde au fost angajati zeci de specialisti la Cluj, Iasi sau Brasov. Toate aceste credem ca merita sa fie scoase in evidenta, mai ales in conditiile actuale”.

“De asemenea, am crezut ca este oportun sa ne aducem aminte de pionierii domeniului IT din Romania. Sunt 20 de ani de cand functioneaza piata IT (primele companii au fost infiintate in 1990), insa informatica romaneasca are o traditie indelungata si de succes, au profesat la nivel de inalta performanta specialisti de mare valoare, multi dintre ei regasindu-se printre cei care au pornit acest business in Romania”.

“Nu in ultimul rand, ne-am gandit la partenerii CLUB IT&C, fara sprijinul carora nu ar fi fost posibil sa ne continuam activitatea in situatia pe care o parcurgem cu totii. Sunt lideri ai pietei IT si specialisti in comunicare din companii importante, multi dintre ei tineri, care au inteles importanta pe care o are efortul de promovare a imaginii companiilor care doresc sa fie cunoscute si apreciate pe piata. Cu siguranta ca vizibilitatea reprezinta valoare adaugata certa. Le multumim”. (…)

Club IT&C vine în sprijinul profesioniştilor acestui domeniu prin punerea la dispoziţie de informaţii, noutăţi, comentarii de specialitate, analize.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu