CRESCENDO, partener Gold al conferintei Agora de virtualizare si cloud - Crescendo
17648
post-template-default,single,single-post,postid-17648,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO, partener Gold al conferintei Agora de virtualizare si cloud

CRESCENDO, partener Gold al conferintei Agora de virtualizare si cloud

Agora Group a organizat Miercuri – 26 Octombrie Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Virtualizare, Cloud Computing, IaaS, SaaS, PaaS la Hotelul Intercontinental din Bucuresti. Crescendo a participat alaturi de HP Romania in calitate de partener Gold al evenimentului, avand o traditie de peste 15 ani in implementarea solutiilor ce au la baza tehnologia Hewlett-Packard.

In deschidere, Dragos Dinca, membru CIO Council, a facut o introducere in tematica evenimentului, incercand sa defineasca si sa puna in balans opinii diverse privind cloud computing, software as a service si modele de implementare. In continuare, Eduard Bodor, Central Europe Data Center Business Development Manager la APC by Schneider Electric, a declarat: „Virtualizarea este un instrument fantastic in trusa cu unelte de eficienta, dar ar trebui sa vina cu o eticheta de avertizare cu privire la implicatiile pe care multi utilizatori ar putea sa nu le inteleaga, sau chiar sa fi aflat despre ele, cum sunt capacitatea de curent sau puterea de racire necesara”.

[…]

Cristian Mierlea, Business Unit Manager, IT Infrastructure Solutions CRESCENDO, a vorbit in continuare despre problemele pe care le intampina managerii si deciziile pe care acestia trebuie sa le ia atunci cand doresc sa migreze spre cloud si solutiile de virtualizare: cand este necesar un upgrade de infrastructura, unde se pastreaza datele si cum pot fi protejate, ce anume sa fie virtualizat, prin ce tehnologie si cum se gestioneaza migrarea. Ultima prezentare a evenimentului a apartinut Ancai Cazacu, Marketing Manager BIT Software, care a detaliat participantilor aplicatiile in cloud de la BIT Software pentru o companie mai eficienta, precum Socrate Open Cloud Edition sau Google Apps.

 

Citeste aici intregul articol

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu