Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din FMCG (CPG)
18337
post-template-default,single,single-post,postid-18337,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din industria bunurilor de larg consum ambalate (CPG)

Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din industria bunurilor de larg consum ambalate (CPG)

Companiile din Industria bunurilor de larg consum ambalate ( CPG ) s-au adaptat dintotdeauna la comportamentul consumatorilor, insa in cultura actuala, dominata de platformele de socializare, dorintele consumatorilor se pot schimba literalmente de la un moment la altul. Consecinta? Ciclurile de dezvoltare si reaprovizionare se contracta; lanturile de aprovizionare resimt impactul fiecarei modificari in modelul de consum; iar producatorii se confrunta cu scaderea marjelor.

Cresterea cotei de piata si a profiturilor depinde de modul in care companiile CPG raspund cerintelor de consum la raft si cererii continue de produse noi. In acelasi timp, se impune o abordare eficace a marjelor si asigurarea conformitatii cu reglementarile de siguranta si de mediu, aflate in continua evolutie.

In aceasta perioada dificila, succesul unei companii CPG depinde in mod semnificativ de utilizarea unei solutii eficace de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) – o solutie care se poate dezvolta si adapta la evolutiile afacerii dvs.

QAD Cloud ERP si QAD Enterprise Applications pentru implementare locala sunt proiectate pentru companiile CPG.

PROIECTAT PE O FUNDATIE SOLIDA

Cu peste 700 de unitati de productie pentru companii din Industria CPG, active in peste 60 de tari, QAD este un furnizor consacrat de solutii eficace de tip ERP pentru companiile din Industria CPG.

QAD colaboreaza in mod activ cu clientii in cadrul mai multor grupuri de dezvoltare si la nivel de sector. Pe baza experientei acestor initiative, QAD inglobeaza cele mai bune procese si caracteristici pentru a ajuta companiile de produse de consum sa se adapteze rapid la schimbarile cererii, procesului de productie si livrare, aspectelor financiare si nevoilor din lantul de aprovizionare, ce pot surveni in piata globala actuala.

PROIECTAT CU UN OBIECTIV CLAR

Accent pe satisfacerea cererii de consum la raft. Companiilor din industria CPG nu le prisosesc niciodata informatiile privind comportamentul de consum. In ziua de azi, producatorii si distribuitorii din acesta industrie se bazeaza pe datele la punctul de vanzare si la nivel de magazin pentru a imbunatati procesul de planificare si prestare.

QAD Demand Planning utilizeaza modele matematice bazate pe datele de consum pentru a realiza si gestiona previziuni precise, identificand caracterul sezonier si alte modele de cumparare.

QAD Business Intelligence le permite producatorilor si distribuitorilor sa evalueze in mod rapid situatiile economice pentru a putea lua decizii fundamentate, precum deciziile legate de productie si distributie.

QAD Warehouse Management ofera o gama completa de functionalitati de automatizare a task-urilor, selectionare, controlul calitatii, reaprovizionare si analiza stocurilor, acoperind mai multe depozite.

Companiile din industria CPG utilizeaza QAD Enterprise Applications in vederea livrarilor frecvente, pentru a evita epuizarea stocului la raft.

Accent pe promotiile de succes. Companiile din industria CPG aloca fonduri substantiale pentru cheltuielile de marketing si promotii, apeland la o varietate de tehnici, precum cupoanele, programele de vanzari grupate sau de reduceri. Dar ce functioneaza cu adevarat?

Trade Activity Management de la QAD ofera companiilor din industria CPG vizibilitate deplina asupra proceselor promotionale si indicatorilor aferenti si cuprinde un set de procese promotionale automate, pentru a reduce probabilitatea aparitiei unor erori. Fiind integrata cu QAD Demand Planning si QAD Business Intelligence, solutia permite corelarea previziunilor cu rezultatele si ofera o gama variata de rapoarte si analize „what-if” pentru a modela promotiile viitoare.

Accent pe produse inovatoare Furnizarea rapida de produse noi pe piata este un factor esential pentru succesul companiilor din industria CPG. Structurarea operatiunilor si proceselor de productie in vederea adaptarii la un mix de produse variabil le permite producatorilor sa isi lanseze mai rapid produsele si in conditii de rentabilitate.

QAD Lean Manufacturing se adreseaza companiilor din industria CPG care adopta principiile de calitate si rentabilitate precum sistemul Kanban, calculul de timp tact si metodele de control vizual si de siguranta.

QAD Configurator le ofera companiilor posibilitatea de a dezvolta in mod rapid produse configurate la comanda (configure-to-order), fara a mai necesita asistenta tehnica pentru fiecare comanda.

Accent pe marje. Intr-un mediu in care consumatorii sunt tot mai selectivi privind locurile si modurile de a-si cheltui banii si, in care furnizorii de marci proprii vand sub preturile practicate de furnizorii de produse de marca, se resimte o presiune mai mare ca niciodata de a stimula marjele din industria CPG. Cresterea frecventei promotiilor, optiunile de autoservire si punerea configuratiei produselor direct la dispozitia consumatorilor – toate acestea contribuie la imbunatatirea marjei.

QAD Customer Self Service (CSS) asigura un instrument web sofisticat de tip storefront, destinat tranzactiilor de vanzare cu autoservire si solicitarilor de informatii aferente. Acesta ofera producatorilor posibilitatea de a prelua comenzi. QAD CSS se poate integra cu QAD Configurator, pentru a permite clientilor sa isi configureze ei insisi produsele, online si fara asistenta.

QAD Trade Activity Management ajuta companiile in gestionarea promotiilor, cheltuielilor de marketing, a rabaturilor si restituirilor.

Accent pe siguranta si conformitate. Cand o singura postare pe un blog sau o rafala de tweet-uri pot face cunoscute tuturor problemele de calitate intr-o fractiune de secunda, companiile din industria CPG trebuie sa adopte standarde de calitate si standarde de certificare, precum ISO.

O abordare eficace a retragerilor de la vanzare nu protejeaza doar reputatia marcii, ci si profitabilitatea.

Cerintele de siguranta si asigurare a conformitatii produselor acopera intregul lant de aprovizionare, care trebuie sa se alinieze acelorasi standarde, practici si reglementari.

QAD QMS (Quality Management System) ofera functionalitatile necesare pentru a respecta permanent cerintele sistemului de calitate, partajand totodata datele referitoare la calitate la nivelul tuturor proceselor de productie si lantului de aprovizionare. Acest lucru permite companiilor din industria CPG sa configureze procesele de lucru astfel incat sa respecte cerintele de conformitate recunoscute international.

QAD Lot Trace Workbench asista companiile in gestionarea retragerilor de la vanzare si in identificarea si localizarea tuturor produselor, in cadrul fiecarei etape de productie si distributie. Componentele Serialization si Lot Management permit companiilor sa localizeze si sa urmareasca seriile pentru volume mari si sa gestioneze serii de masa, asigurand totodata gestionarea si controlul cerintelor de logistica.

PROIECTAT PENTRU CLOUD

Solutiile ERP bazate pe tehnologia cloud se bucura de o popularitate crescanda, contribuind la rezolvarea problemelor legate de lipsa resurselor IT locale, de nevoia de a accelera implementarile, fuziunile si achizitiile sau de aspectele privind externalizarea si partajarea serviciilor.

QAD furnizeaza o gama larga de solutii QAD Enterprise Cloud, precum QAD Cloud Apps, QAD Cloud Services si QAD Cloud Portal.

QAD Cloud ERP este acelasi software ca si cel asigurat prin implementarea locala a QAD Enterprise Applications – o aplicatie cu numeroase functionalitati, testata integral, proiectata pentru intreprinderi si utilizata de mii de clienti. Veti beneficia, totodata, de experienta recunoscuta a QAD in serviciile de asistenta pentru clienti, prin care compania a castigat mii de utilizatori fideli.

Ofertele de abonamente pentru QAD Enterprise Cloud de la QAD va asigura flexibilitate in gestionarea mediului IT propriu. Puteti opta pentru implementare mixta armonizata, in cadrul careia anumite sedii vor opera cu resursele locale, iar altele in cloud.

In cazul marilor companii din industria CPG, aceasta varianta flexibila de implementare permite, intr-un mod simplu, ca mai multe sedii sa initieze operatiuni noi sau sa se integreze cu unitatile ERP existente.

QAD Cloud ERP prezinta avantaje si pentru companiile mai mici din industria CPG, oferind un sistem ERP de ultima generatie, fara sa necesite investitii initiale de capital semnificative. Procesul de dezvoltare va fi mai usor de planificat, fiindca veti cunoaste costurile pentru a simplifica bugetarea si veti putea adauga noi utilizatori cu un singur telefon. Veti beneficia de puterea si flexibilitatea QAD Enterprise Applications cu usurinta si simplitatea QAD Cloud ERP.

QAD ENTERPRISE APPLICATIONS: O SUITA COMPLETA PROIECTATA PENTRU COMPANIILE DIN INDUSTRIA CPG

QAD Cloud ERP si QAD Enterprise Applications pentru implementari locale ofera companiilor din industria CPG o modalitate eficace de a:

  • Raspunde nevoii de satisfacere a cerintelor de consum „la raft”
  • Introduce pe piata produse noi, mai rapid si mai eficace, pentru a satisface cererea
  • Optimiza procesele legate de productie, lantul de aprovizionare si operatiunile cu clientii, punand accentul pe calitate, cost si furnizare, mentinand totodata nivelul dorit de performanta operationala.
  • Sustine cresterea si expansiunea globala si imbunatatirea marjei.
  • Indeplini mai rapid cerintele de siguranta si de reglementare aflate in continua evolutie.
  • Accesa si analiza procesele si datele, mai ales in ceea ce priveste comportamentele de consum, avand vizibilitatea necesara pentru a putea rafina operatiunile si a lua decizii rapide si fundamentate.
  • Implementa in cloud sau local, utilizand servicii recunoscute de implementare si migrare.
  • Gestiona sediile in mod simultan in cloud si local, avand o imagine unica a tranzactiilor si informatiilor din toate entitatile organizatiei.

 

Tag-uri:
, , , ,
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu