Cisco SD-Access si beneficii migrare catre Catalyst 9000 cu Cisco One
20821
page-template-default,page,page-id-20821,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cisco SD-Access si beneficii migrare catre Catalyst 9000 cu Cisco One

Ce genereaza nevoia unui update de infrastructura?

 

Arhitecturile se schimba rapid si devin centrate pe aplicatii si servicii. Utilizatorii tot mai exigenti care vor sa acceseze resursele de oriunde, oricand si de pe orice tip de dispozitiv. Incarcarea departamentului IT si nevoia administratorilor de management si control centralizat si vizibilitate extinsa in retea. Bugetele pentru upgrade infrastructura 100% Capex in majoritaea companiilor si care nu permit actualizari continue la noile tehnologii, sincronizate cu ritmul accelerat de aparitie a amenintarilor. Din pacate, numeroase organizatii au infrastructuri IT invechite, lipsite de scalabilitate si flexibilitate, greu de gestionat si securizat, iar schimbarea acestei stari de fapt necesita investitii, timp si efort – cerinte carora nu multe companii le fac fata. Pe de alta parte stim ca infrastructura trebuie sa evolueze in pas cu cerintele.

Raspunsul este o platforma software care asigura vizibilitate si control asupra intregii retele, eliminand astfel efortul de gestionare separata a retelelor LAN, WLAN si a serviciilor Cloud.

Cisco SD-Access  este solutia Cisco, componenta a retelei intuitive construita pe principiile Cisco DNA (Cisco Digital Network Architecture), care ofera o transformare majora a modului in care construim si administram reteaua separand functiile retelei de echipamente, crescand astfel eficienta businessului companiei si reducand in acelasi timp costurile.

 

Cisco SD-Acces reduce dramatic timpul necesar pentru a implementa, administra si securiza reteaua wired sau wireless imbunatatind in acelasi timp experienta utilizatorilor si crescand agilitatea businessului companiei cu costuri operationale mai mici.

Beneficiile pe care CRESCENDO le asigura

prin implementarea SD-Acces sunt:

Imbunatatirea securitatii si asigurarea conformitatii cu noile cerinte

Solutia Cisco permite companiilor sa aplice segmentari avansate fara a fi nevoie de o reproiectare a retelei si asigura baza optima pentru IOT. Mai mult, SD-Access utilizeaza informatii contextuale si date de telemetrie cu ajutorul carora solutiile de analiza identifica si remediaza proactiv problemele de securitate.

Reducerea costurilor si cresterea agilitatii operationale

Mutarea vechilor functionalitati hardware in zona software asigura scaderea Capex-ului si reduc cheltuielile operationale (Opex) ale departamentului IT. In plus, cu SD-Access orice upgrade sau modificare din retea se realizeaza mai rapid si mai sigur prin intermediul platformei centralizate de management.

Imbunatatirea capacitatilor de monitorizare si depistare/remediere a problemelor

SD-Access acopera astfel cerintele de acces si conditiile de calitate a serviciilor (QoS) indiferent de unde sunt accesate resursele companiei.

Componentele majore SD-Acces sunt

Cisco DNA center si ISE

 

Cisco DNA center si ISE disponibile ca si pachet pe baza de subscriptie in Cisco One alaturi de alte tehnologii cum ar fi Cisco Stealhwatch.

Catalyst 9000

 

Noua platforma de switchuri Catalyst 9000 creata pentru a face mai mult in mai putin timp.

Noua serie de swhitch-uri Cisco asigura o reducere a timpulului de implementare, configurare si securizare a retelei de la cateva luni la cateva minute si este platforma care permite integrarea ulterioara a tuturor noilor tehnologii Cisco. In plus, familia de switchuri Catalyst 9300 propune modalitati flexibile de licentiere, oferind clientilor posibilitatea sa achizitioneze pe baza de subscriptie numai facilitatile si capabilitatile de care au nevoie, putand in acelasi timp sa isi maximizeze beneficiile achizitionand pachetul Cisco One. Noul model de licentiere asigura control si predictibilitate asupra costurilor.

 

Toate aceste capabilitati extind aria de acoperire a switch-urilor Cisco de la infrastructuri enterprise traditionale, pana la centre de date si medii Cloud hibride. Seria Catalyst 9000 devine astfel o baza care poate sustine dezvoltarile viitoare ale business-ului dvs., fiind o investitie cu rentabilitate pe termen lung.

De ce Cisco One?

Transforma reteaua wired si wireless a companiei intr-o singura structura (network fabric) si ofera  utilizare simplificata si management centralizat.

Este dezvoltata pentru securitate, mobilitate, IOT si cloud, construita pentru a face fata cerintelor noii ere a transformarii digitale.

Ofera functii de automatizare si programare avansata, mai multa securitate si densitate mai mare de device-uri in retea, suporta uplinkuri de viteza mai mare.

Ofera capabilitati de segmentare si micro segmentare retea si facilitate de detectie malware chiar si in traficul criptat.

Permite intregrare usoara de locatii multiple la nivelul companiei.

Livreaza de doua ori mai multe performanta la un pret comparabil cu vechile switchuri Catalyst adaugand in acelasi timp multe noi functii si functionalitati noi.

Vizibilitate fara precendent in reteaua wired si wireless.

Specialistii Crescendo, alaturi de partenerul nostru Cisco, va ajuta sa realizati tranzitia retelei dvs. catre o noua arhitectura mai eficienta, mai flexibila si mai sigura. Migrarea catre platforma Catalyst 9000 si noul model de licentiere Cisco One este – mai ales in contextul GDPR – una dintre cele mai eficiente masuri pe care o puteti lua pentru a imbunatati performanta si securitatea business-ului companiei dvs.

VA PUTEM AJUTA, SCRIETI-NE: