Cisco System - Partener Strategic - CRESCENDO
16719
page-template-default,page,page-id-16719,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cisco Systems

SPECIALIZARI

 • Cloud Builder: Infrastructure, Management and Professional Services
 • Advanced Data Center Architecture Specialization
 • Advanced Data Center Storage Networking
 • Advanced Borderless Network Architecture Specialization
 • Advanced Collaboration Architecture Specialization
 • Advanced Security
 • Customer Satisfaction Excellence
 • IronPort Bronze Certified
 • IronPort: Content Security Rebate Program
 • ATP – Data Center Unified Computing
 • ATP – Identity Services Engine
 • ATP – Unified Contact Center Enterprise

Parteneriatul cu Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), liderul mondial in domeniul echipamentelor de retea pentru Internet, dateaza din anul 2001 si are la baza dorinta impartasita de ambele companii de a aduce pe piata din Romania cea mai noua tehnologie in domeniul comunicatiilor.

Dintre realizarile noastre, in calitate de parteneri Cisco, enumeram:

 • In 2012CRESCENDO intra in programul Cisco Cloud, devenind prima companie IT&C din Romania certificata Cisco Cloud Builder. Aceasta desemnare, impreuna cu statutul de partener Vblock Qualified, acordat companiei de catre alianta VCE in luna Mai a acestui an, recunoaste expertiza unica CRESCENDO in a promova si implementa infrastructuri „Cloud” complete, bazate pe tehnologiile Cisco si  parteneriatele strategice dintre Cisco, EMC, Vmware si VCE. Pentru obtinerea statutului de Cisco Cloud Builder, CRESCENDO a demostrat ca detine competentele necesare pentru a oferi servicii profesionale (consultanta, implementare, integrare si suport) la standardele de calitate impuse de Cisco, pentru toate componentele unei infrastructuri Cloud (securitate, retea, calcul, solutii de stocare si virtualizare), inclusiv aplicatii de management a infrastructurilor Cloud. 
 • Incepand cu 2011, odata cu obtinerea certificarii Data Center Unified Computing Authorized Technology Provider (ATP) de la Cisco, oferim solutii integrate de virtualizare prin Unified Computing. Aducem astfel, sub umbrela de integrator specializat, o solutie care unifica resursele de retea, de calcul si de virtualizare intr-un sistem unic. Astfel, se asigura o optimizare completa a mediilor virtualizate, cu mentinerea in acelasi timp a capacitatii de suport pentru sistemele de operare si aplicatiile traditionale.
 • In Decembrie 2011, CRESCENDO anunta obtinerea distictiei Cisco Data Center Partner of the Year – statut de partener al anului 2011 in Romania pentru solutiile Cisco Data Center. Aceasta distinctie a fost acordata companiei ca urmare a proiectelor bazate pe tehnologiile Cisco, inclusiv UCS si Nexus, implementate cu succes de echipa CRESCENDO. De altfel, Crescendo este unul dintre integratorii IT&C din Romania care, in 2011, a implementat cu succes proiecte dedicate centrelor de date, mai ales in mediul enterprise, bazate pe tehnologiile partenerilor sai, precum Cisco, HP, EMC, Vmware etc.
 • Odata cu obtinerea, in ianuarie 2010, a certificarii Cisco ATP (Authorized Technology Provider) – Unified Contact Center Enterprise (solutii de Contact Center unificate pentru companii mari) ne-am pozitionat ca singura companie IT&C romaneasca certificata sa ofere solutii integrate Cisco Unified Contact Center Enterprise cu Microsoft Dynamics CRM.
 • In 2007, am devenit printre primii furnizori de solutii de comunicatii si securitate a comunicatiilor din Romania certificati Cisco Silver Partner

Prestigiosul statut, recertificat an de an, impreuna cu competentele echipei noastre, ofera clientilor CRESCENDO garantia calitatii serviciilor, precum si accesul la oferte financiare avantajoase. Clientii dispun de instrumente extrem de eficiente pentru documentare, evaluarea solutiilor si suport, astfel incat solutiile propuse de noi sa intalnesca toate nevoile clientului.

 • Echipa CRESCENDO este recunoscuta si premiata pentru consultantii sai tehnici in retele de comunicatii, consultanti ce se numara printre cei mai buni specialisti din Romania, capabili sa atinga si sa demonstreze un inalt nivel de expertiza in planificarea, configurarea, implementarea si activitati de suport al solutiilor de comunicatii Cisco. Specialistii CRESCENDO sunt certificati de catre Cisco, cu cele mai inalte certificari: CCIE, CCIE Voice, CCNP, CCNA, Sales Expert.
 • Preocuparea noastra permanenta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri a fost incununata, an de an, prin obtinerea calificativului “Customer Satisfaction Excellence“, calificativ ce indica nivel ridicat al satisfactiei clientilor, monitorizat constant prin mecanismul extern CSAT (Cisco Customer Satisfaction).