Solutii videoconferinta si teleprezenta: transformare digitala. CRESCENDO
16250
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16250,page-child,parent-pageid-16216,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solutii videoconferinta si teleprezenta

Prin statutul Authorized Reseller cu specializare Unified Communications, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutiile Polycom de teleprezenta, audio si videoconferinte.

 

Pe piata mondiala de videoconferinte, una dintre pietele cu cele mai mari cresteri inregistrate in ultimii ani, Polycom este unul dintre liderii mondiali al solutiilor de teleprezenta, audio si video conferinte, si un precursor al comunicatiilor care permit oamenilor sa intre in contact oriunde si oricand.

 

De asemenea, prin statutul de Cisco Gold Partner, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi solutiile Cisco WebEx. care va ofera servicii privind colaborarea la cerere, intalniri online, conferinte web si conferinte bazate pe aplicatii video.

Echipa Crescendo va poate ajuta sa alegeti solutia cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra de business.

Polycom si Microsoft

Polycom si Microsoft ajuta modul in care oamenii interactioneaza cu partenerii, colegii si clientii printr-o experienta de colaborare mai eficienta si personalizata. Impreuna, Microsoft si Polycom ofera o solutie Unified Communications optimizata pentru mediile Microsoft, o suita completa de solutii de voce, videoconferinta si teleprezenta, perfect interoperabila, prin infrastructura scalabila Polycom si Microsoft Skype for Business.

 

Solutia permite utilizatorilor sa colaboreze la birou, pe drum, acasa sau intr-o sala de conferinte. Mai mult, clientii beneficiaza de o experienta de comunicatii personalizata, accesibila, la costuri mai mici, productivitate crescuta, operatiuni mai rapide si rationalizate, ajuta in luarea deciziilor bazate pe informatii bine structurate, sigure.

Cisco WebEx

Cisco WebEx va permite sa va intalniti cu oricine, oriunde, de pe orice dispozitiv! Cisco WebEx® Meeting Center va permite sa: Colaborati mai eficient cu clientii, partenerii si angajatii sa partajati informatii si idei cu echipe de oriunde, la nivel global (aveti nevoie doar de o conexiune la Internet), sa economisiti timp si valorificati din plin resursele, reunind participantii fara a fi nevoie de deplasari efective, sa mentineti contactul permanent, oriunde, beneficiind pe deplin de experienta unei conferinte, de pe orice dispozitiv, sa organizati intalniri antrenante si productive, cu integrarea sistemelor video de inalta definitie, audio si de partajare a conţinutului, sa organizati fiecare intalnire ca videoconferinta, utilizand propriul dvs. Cisco® Collaboration Meeting Room, prin intermediul caruia poate participa oricine, folosind orice dispozitiv video.

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA