Polycom - Partener - teleprezenta, audio si videoconferinte - Crescendo
16738
page-template-default,page,page-id-16738,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Polycom

ACREDITARI

  • Voice over IP (VoIP) Sales Training Course and Exam
  • Voice over IP (VoIP) Pre-Sales Technical Certification

SPECIALIZARI

  • Installed Voice

Prin statutul Authorized Reseller cu specializare Unified Communications, detinem certificarile si avem experienta necesara pentru a oferi servicii de consultanta, implementare si suport pentru solutiile Polycom de teleprezenta, audio si videoconferinte.

 

Pe piata mondiala de videoconferinte, una dintre pietele cu cele mai mari cresteri inregistrate in ultimii ani, Polycom este unul dintre liderii mondiali al solutiilor de teleprezenta, audio si video conferinte, si un precursor al comunicatiilor care permit oamenilor sa intre in contact oriunde si oricand.

 

In plus, prin prisma parteneriatului cu Microsoft Romania si a competentelor si experientei acumulate de catre echipa noastra in implementarea Microsoft Lync™, oferim o solutie Unified Communications optimizata pentru mediile Microsoft, o suita completa de solutii de voce, videoconferinta si teleprezenta, perfect interoperabila, prin infrastructura scalabila Polycom si Microsoft Lync™.

Pachet promo “Voice in a Box” by Microsoft & Polycom

 

Achizitionati un echipament hardware Polycom si beneficiati de solutia Microsoft Skype for Business (ex-Lync): pachetul ideal pentru o afacere de succes.

 

Polycom si Microsoft ajuta modul in care oamenii interactioneaza cu partenerii, colegii si clientii printr-o experienta de colaborare mai eficienta si personalizata. Impreuna, Microsoft si Polycom ofera o solutie Unified Communications optimizata pentru mediile Microsoft, o suita completa de solutii de voce, videoconferinta si teleprezenta, perfect interoperabila, prin infrastructura scalabila Polycom si Microsoft Skype for Business).

 

Solutia permite utilizatorilor sa colaboreze la birou, pe drum, acasa sau intr-o sala de conferinte. Mai mult, clientii beneficiaza de o experienta de comunicatii personalizata, accesibila, la costuri mai mici, productivitate crescuta, operatiuni mai rapide si rationalizate, ajuta in luarea deciziilor bazate pe informatii bine structurate, sigure.

 

Pentru informatii suplimentare puteti accesa www.polycom.com/microsoft