DNA – arhitectura digitala si punct unic de control pentru reteaua intuitiva
20808
page-template-default,page,page-id-20808,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

DNA – arhitectura digitala si punct unic de control pentru reteaua intuitiva

Raspunsul la problemele cu cu care companiile se confrunta in noua era a transformarii digitale este reteaua intuitiva care invata continuu si care poate proteja businessul tau in timp real. Reteaua traditionala nu mai poate tine pasul si oferi solutii la problemele curente si mai ales la ritmul lor de aparitie, iar rezolvarea este migrarea catre o arhitectura de retea digitala deschisa si programabila care poate monitoriza centralizat numarul de device-uri care creste exponential in organizatia ta.

 

Cisco DNA este raspunsul la toate aceste provocari curente. Dezvoltata pentru securitate, mobilitate, IOT si Cloud, Cisco DNA va ajuta sa reduceti costurile, sa salvati timp si sa maximizati resursele.

Cisco DNA inglobeaza tehnologii avansate – precum Identity Services Engine (ISE), Stealthwatch sau Dynamics App – care raspund unor intrebari curente in cazul unei brese de securitate:

Unde si cum a avut loc atacul?

Cine este infectat?

Cum limitezi raspandirea si ce masuri de remediere trebuie sa iei?

Solutia propusa de Crescendo este un “mixt” de tehnologii Cisco:

Cisco Identity Services Engine (ISE) si Cisco Stealthwatch.

Cisco Identity Services Engine (ISE)

 

Cu ajutorul Cisco ISE o organizatie gestioneaza cine, cand, cu ce device se poate connecta la retea si ce resurse poate accesa. Este componenta centrala a arhitecturii Cisco de securitate si baza necesara pentru asigurarea vizibilitatii. ISE reduce efortul operational prin gestionarea centralizata si automatizarea aplicarii regulilor de acces; orice inadvertenta e depistata rapid, iar tentativele de acces sunt blocate fara a mai fi nevoie de interventia administratorilor. Cu ajutorul ISE  gestionati unitar tot traficul din retea: wired sau wireless inclusiv traficul VPN, si puteti aplica politici de acces diferentiate pe categorii de utilizatori (interni sau “guest”), tipuri de device-uri sau locatii.

Stealthwatch

 

Stealthwatch este componenta care asigura vizibilitate in retea. Solutia vede, analizeaza si raporteaza, detecteaza componente malitioase chiar si in traficul criptat cu ajutorul ETA (Encrypted Traffic Analytics).

 

Aplicatia identifica tiparele uzuale de trafic, depisteaza comportamentele anormale si va avertizeaza asupra potentialilor factori de risc.

Atuurile solutiei Cisco sunt:

flexibilitate

Se adapteaza la orice model de infrastructura

scalabilitate

Integreaza simplu si rapid noi componente de retea si tipuri de device-uri

vizibilitatea extinsa

Beneficiul principal in contextul GDPR

 

Principalul beneficiu obtinut este timpul de detectie si raspuns la amenintari mult mai scurt. Cu ajutorul Stealthwatch puteti identifica toate amenintarile din retea in timp real si in contextul GDPR, puteti demonstra conformitatea cu standardele de securitate impuse.

 

Crescendo ofera companiilor posibilitatea de a achizitiona cele doua solutii prin intermediul modelului de licentiere Cisco One, care include oferte complete predefinite si asigura flexibilitatea de alegere.

De ce Cisco One?

Reduce efortul de achizitie, dezvoltare si integrare

Daca ai nevoie de doar doua componente din pachet este mai avantajos sa cumperi tot pachetul

Asigura accesul la cele mai noi functionalitati

Pe care le puteti activa atunci cand aveti nevoie

Simplifica procesele de mentenanta

Si protejeaza investitia la upgrade.

Crescendo are experienta si competentele necesare pentru a va ajuta sa transpuneti toate aceste avantaje in beneficii concrete. Specialistii nostri colaboreaza continuu cu Cisco pentru testarea si implementarea noilor tehnologii. Astfel, va putem furniza nu doar solutii de arhitectura testate si validate in piata, ci si servicii complete si suport pe tot parcursul implementarii si al perioadei de exploatare.

VA PUTEM AJUTA, SCRIETI-NE