Security Infrastructure - Managed Services - CRESCENDO
16270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16270,page-child,parent-pageid-16268,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Security Infrastructure

Preluam si administram, partial sau total, infrastructura si resursele IT&C ale clientului care doreste externalizarea unei activitati sau a unui proces. Rezultatul acestor servicii poate fi controlat de client, pe baza unor parametri agreati de comun acord.

 

Serviciile noastre de management al securitatii infrastructurii va ajuta sa optimizati activitatile in mediile tehnologice. Va oferim expertiza tehnica, servicii consistente, flexibile si acces la ultimele tehnologii din industrie de la vendori de top.

 

Oferim astfel clientilor nostri posibilitatea de a reorienta resurse materiale si umane valoroase catre afacerea de baza. Iar la nivelul intregii companii, adresam in primul rand o nevoie de business a clientului, prin oferirea nivelului de servicii asteptat sau pe care si-l doreste afacerea.

Managed Services – Security Infrastructure

Numarul atacurilor cibernetice a crescut ingrijorator in ultimii ani. Organizatiile se confrunta permanent cu aceasta amenintare. Pe de alta parte, mediul tehnologic a evoluat cu o viteza incredibila. Mobilitatea, virtualizarea, Cloud-ul, retelele de tip Social Media, au deschis noi posibile porti catre problemele de securitate. Prin „Managed Services – Security Infrastructure” specialistii CRESCENDO va pun la dispozitie experienta si expertiza in domeniul securitatii cibernetice de care aveti nevoie pentru a va proteja organizatia. Va invitam sa descoperiti in continuare serviciile noastre complexe de securitate digitala, care va pot proteja infrastructura IT, atat in locatia dumneavoastra cat si in Cloud, pentru a putea raspunde rapid oricarui incident de securitate.

Gestiune E-mail Gateway

Va sigura ca tehnologiile Gateway de E-mail sunt monitorizate si gestionate eficient si va asigura o protectie continua impotriva scurgerilor de informatii si atacurilor cibernetice distribuite via e-mail.

GESTIUNE WEB GATEWAY

Asigura tehnologiile Web Gateway care sunt monitorizate si gestionate eficient si va asigura o protectie continua impotriva scurgerilor de informatii si atacurilor cibernetice distribuite prin Internet.

prevenirea intruziunilor

Serviciu complet si continuu care va protejaza retelele impotriva atacurilor si a utilizarii incorecte, folosind sisteme de detectare si prevenire a intruziunilor bazate pe retea.

Serviciu Firewall

Protejeaza achivitatile cheie la nivelul retelelor, aplicatiilor si bazelor de date prin monitorizarea si intretinerea Firewall-ului de catre analistii nostri de securitate

Firewall pentru Web

Va protejam aplicatiile web de atacurile cibernetice sofisticate.

Filtrare continut

Blocheaza continut web nedorit prin intermediul celor peste 70 de categorii si pune in valoare verificarea in cloud, filtrand miliarde de URL-uri.

VPN

Securizeaza in mod automat locatiile organizatiei folosind topologii de tip mesh sau hub-and-spoke.

Security-as-a-service

Pachetele Crescendo Security As-a-Service au la baza tehnologia si produsele Cisco Meraki MX Security Appliances.

BENEFICII MANAGED SERVICES

Cresterea eficientei si a productivitatii si, implicit, a competitivitatii afacerii Dvs. prin preluarea integrala sau partiala, de catre specialisti, a activitatilor de gestionare a infrastructurii IT&C poate fi obtinuta prin:

Garantarea continuitatii afacerii

Problema dependentei de resursele umane este rezolvata, fluctuatia personalului IT propriu nu mai genereaza intreruperi in asigurarea constanta a serviciilor, acest lucru fiind acoperit prin resursele proprii ale CRESCENDO. In plus, intreruperile planificate pentru personalul propriu IT (concedii de odihna, etc.) sunt eliminate definitiv prin asigurarea continuitatii desfasurarii activitatilor, garantata contractual. Caracteristica de furnizor complet, standardele si metodologiile aplicate ne permit organizarea eficienta a activitatilor, cu asigurarea continuitatii in prestarea serviciilor pentru partenerii nostri.

Garantia calitatii serviciilor IT prestate

Procesul continuu de calificare si perfectionare, de crestere a competentelor tehnice a personalului propriu CRESCENDO, permit livrarea unor servicii de inalta calitate. Nivelul de suport contractat poate permite eliminarea neajunsurilor cauzate de intreruperile in functionarea sistemului IT&C, prin garantarea timpilor de remediere. Cresterea gradului de securitate privind accesul la informatiile afacerii proprii si eliminarea pierderilor de date. Cresterea competitivitatii prin utilizarea celor mai moderne tehnologii, propuse de specialisti in domeniu.

Gestionarea eficienta a costurilor

Controlul eficient al costurilor cu resurselor umane implicate, reducerea costurilor aferente administrarii, prin optimizarea de catre CRESCENDO a alocarii personalului tehnic pe arii de competente si, implicit, prin organizarea eficienta a acestora. Reducerea cheltuielilor si mentinerea acestora sub control, prin optimizarea sistemului IT&C si corecta dimensionare a acestuia, adaptat la nevoile proprii. Reducerea la minim a costurilor ascunse legate de mijloacele fixe si nu numai, implicate in buna desfasurare a activitatilor specialistilor IT proprii (mijloace de comunicare – telefon, mijloace de deplasare – masina, costuri de perfectionare, bonusuri, amenajare loc de munca), prin utilizarea resurselor CRESCENDO. Optimizarea gestionarii fondurilor destinate investitiilor in noi achizitii IT&C, prin contractarea avantajoasa a solutiilor propuse.

Adaptarea solutiilor la dimensiunile/cerintele companiei

Competentele si experienta acumulata in 25 de ani de furnizare de solutii complexe, ne recomanda in rezolvarea punctuala, flexibila, a necesitatilor Dumneavoastra. Parteneriatele cu furnizori consacrati in domeniul IT&C reprezinta garantia furnizarii unor solutii adaptate nevoilor proprii, cu garantarea eficientei si scalabilitatii ulterioare a acestora.  Solutiile oferite de CRESCENDO se pot dimeniona in functie de nevoile si dimensiunea companiei client, atfel incat costurile sa reflete nevoia reala. Putem ajuta deopotriva companiile foarte mari, dar oferim si pachete as a service ideale pentru organizatii mici si mijlocii, in special pentru cele care isi desfasoara activitatea in mai multe locatii.

Functie de necesitatile de afaceri si posibilitatile beneficiarului, abordarea CRESCENDO permite o structura extrem de flexibila.

Oferim pachete de servicii aplicabile asupra structurii IT&C a companiei client, pe unul sau mai multe sub-seturi ce compun aceasta infrastructura.