Managementul informatiei - Solutii Colaborare si comunicatii - Crescendo
16318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16318,page-child,parent-pageid-16310,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Managementul informatiei

Informatia este unul dintre activele principale ale oricarei companii, pierderea sau distrugerea ei fiind printre principalele amenintari asupra continuitatii afacerii. De aceea, rolul tehnologiei informatiei in protejarea si organizarea datelor devine vital. In plus, de la an la an, volumul de informatii s-a dublat/triplat, fapt ce creste si mai mult presiunea afacerii asupra IT-ului.

 

Solutiile de management al informatiei optimizeaza informatiile de business prin gestionarea eficienta a acestora si respectarea normelor si reglementarilor legale. Prin solutiile HP Information Management (IM) va oferim toate instrumentele necesare pentru a crea, stoca, clasifica, accesa, gasi, analiza, recupera, restaura si livra mai rapid si cu resurse limitate informatia critica pentru afacerea Dvs. Astfel,  problema exploziei volumului de informatii va fi rezolvata, iar continuitatea business-ului va fi asigurata.

Echipa CRESCENDO, partener HP Software Platinum si HP Software Services Integratordetine competentele necesare pentru a va asigura consultanta, implementare, training specializat si servicii de suport aferente.

Porfoliul HP IM (information management) cuprinde:

HP Software Business Continuity & Availability

Suita de solutii  care permite departamentului IT protejarea, recuperarea si livrarea informatiilor critice pentru business, intr-o modalitate mai eficienta cu un consum mai mic de resurse.  Prin intermediul solutiei HP Data Protector dvs. obtineti:

  • Continuitatea business-ului 24/7  prin acces la date optimizat si protectia datelor companiei
  • Back-up controlat in mod centralizat si automat
  • Mijloace prin intermediul carora datele pot fi salvate, de pe orice sistem, independent de platforma existenta sau de aplicatiile folosite
  • O gama larga de mijloace de personalizare a datelor de salvat/restaurat
  • Reducerea TCO (total cost of ownership) prin automatizarea operatiilor de rutina
HP Governance &
E-Discovery

Suita de solutii  ce permite companiilor sa-si diminueaza costurile si riscurile asociate cerintelor si standardelor de e-discovery astfel incat  Dumneavoastra sa puteti clasifica, arhiva, recupera si analiza informatia mai rapid, precum si gestiona proactiv tot continutul de afaceri. Prin intermediul portofoliului HP Governance si E-Discovery, raspundem tuturor provocarilor legate de:

  • Managementul documentelor si inregistrarilor – HP TRIM
  • Arhivarea standardizata a datelor – HP Integrated Archive Platform (IAP)
  • Arhivarea e-mail-urilor
  • Arhivarea bazelor de date
  • Solutii de tip Medical Archive
HP Document Workflow Transformation

Suita de solutii care permite  imbunatatirea si optimizarea fluxului documentelor in cadrul organizatiei. Cele trei solutii aflate in portofoliu (Enterprise Document Automation, Document Digitization, Integrated Document Management) pot fi implementate separat sau ca o  solutie integrata, in functie de nevoia dumneavoastra de afaceri.

Acreditarile HP ale echipei CRESCENDO

HP Accredited Systems Engineer

Detinem educatia, experienta si acreditarile necesare pentru a crea, sustine si integra o solutie complexa la nivel enterprise – inclusiv platforma, sistemul de operare, de stocare, retelistica si componentele de optiune, pentru a rezolva nevoile afacerii Dvs.

HP Accredited Integration Specialist

Detinem experienta necesara pentru integrarea de platforme, sisteme de operare, componente de stocare si aplicare. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru design, suport si integrare a solutiilor specifice business-ului Dvs.

HP Accredited Sales Consultant

Specialistii nostri de vanzari detin cunostinte extinse privind liniile de produse HP astfel incat vor pozitiona si vor recomanda cu succes produsele si serviciile HP enterprise, care vor furniza solutia potrivita cu cerintele si nevoile Dvs. de afacerii .

HP Accredited Presales Consultant

Detinem expertiza in mediile enterprise de nivel mare pentru a crea si planifica solutii enterprise bazate pe tehnologii HP.

HP Master Accredited Systems Engineer

Profesionistii nostri detin expertiza de a crea, integra si sustine solutii complete, bazate pe cerintele de business ale clientilor nostri, care includ aplicatii, middleware, platforma, sistem de operare, stocare, retelistica si componente de optiune.

HP Accredited Platform Specialist

Furnizam mentenanta de hardware si suport cu scopul de a aduce hardware-ul la nivelul operational de fabrica.

HP Certified Systems Administrator

Detinem expertiza pentru a face instalari hands-on, configurari, administrarea si suportul solutiilor si/sau sistemelor de operare HP in mediile de retea. Avem capabilitatile de a implementa si administra sistemele de operare HP si solutiile complexe enterprise.

HP Certified Systems Engineer

Oferim instalare hands-on, optimizarea performantei, management si suport al solutiilor si sistemelor de operare HP in medii complexe enterprise.

SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA